Nasveti in triki - kako kupiti dober avto, napišite pohvale in kritike prodajalcev

betika
Nov uporabnik

xara picasso

Napisal/-a betika Če dec 14, 2006 7:06 am

Pomoč prosim,
z možem kupujeva Picasoja, letnik od 2003 naprej, do nekje 2,5 mio. Sva že skoraj obupala, ker se povsod v oglasih potikajo sami nategovalci. Oprostite izrazu, ampak je res tako. No, zdaj sva v Rog.Slatini našla eno firmo s sicer uvoženimi avtomobili. BOTY D.O.O. S tem nimava izkušenj. Ok, priznam da tole sprašujem zaradi tega, ker se bojim da se bo moj preveč hitro odločil, ne da bi premislil. Ker že tako dolgo iščeva. A ima kdo izkušnje s to firmo, mogoče kak nasvet,....res me je strah tega nakupa z moževe strani :oops: Ok, vem da se zdaj smejite, ampak res bi bila hvaležna za vsak namig. Mogoče celo kdo pozna koga ki prodaja tak avto? To bi bila že fantazija.
Se da komu pogledat na to stran?
http://www.avto.net/boty/
Če da pol leta garancije a je to zadovoljiv dokaz da ni neki šušmaš? Vam povem da me bo pobralo prej, kot bova tale avto nabavila. Pišuka sem jezna.
Lepo lepo prosim za pomoč. V upanju, da moj tega ne bo bral vas lepo pozdravljam :)

Uporabniški avatar
zupi13
Mojster foruma

Kraj: CE

Napisal/-a zupi13 Če dec 14, 2006 8:02 am

Boty uvaža avte z velik kilometri in jih zbija. zagotovo! katero od teh sta pa gledala?
ker tut če ma avto servisno knjigo je lahko ponarejena. ob nakupu vzamta s sabo enga doberga mehanika, pa se mal zapelte z avtom. garancijo pa naj točno opredeli, da ne bosta mela kasneje problemov s tem, kaj garancija zajema in kaj je "napaka" kupca....
Slika

betika
Nov uporabnik

Napisal/-a betika Če dec 14, 2006 8:26 am

ta zadnja dva v ponudbi, tega za 2.450 ali 2.550?

XSARA Hdi
Nov uporabnik

Napisal/-a XSARA Hdi Če dec 14, 2006 9:05 am

kolega prodaja picassoja 20 Hdi (v ljubljani), če te zanima PM me ;)

bisnen
Nov uporabnik

Napisal/-a bisnen Če dec 14, 2006 10:24 am

Vrni se na Kupovanje avtomobilov

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 8 gostov