Nasveti in triki - kako kupiti dober avto, napišite pohvale in kritike prodajalcev

Uporabniški avatar
kochar
Novinec

Kraj: Ljubljana

Citroen xsara letnik 2000-2002

Napisal/-a kochar To dec 19, 2006 5:37 pm

Zanimam se za nakup omenjenega vozila (faceliftane verzije). Gledam samo bencinarje; 1.4 itak odpade, kako se obneseta 1.6 in 2.0 motorja (kolikor vem obstajata samo ta dva?)? Kako je z zanesljivostjo, katere so tipične napake pri teh avtih, kakšna je poraba, itd? Konkretne izkušnje so zelo dobrodošle.

Hvala za info&LP! ;)
I'll be back.

Uporabniški avatar
kochar
Novinec

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a kochar Sr dec 20, 2006 5:01 pm

Kaj res noben nima pojma o teh Citroenih? :shock:
I'll be back.

Uporabniški avatar
xsAMOR
Novinec

Kraj: Hrušica

Napisal/-a xsAMOR Sr dec 20, 2006 5:14 pm

Pozdrav!

Tako je 1.4 agregata sploh ni po faceliftu. Glede motorja 1.6 80kW ti pa lahko povem da pri meni ni bil problematicen, pa ga nikoli nisem sparal. Motor je do nekje 3k obratov kar dost mrtev (ali pa se mi je zdelo zaradi vecnega priganjanja). Poraba je bila 8l/100km vecino mestne voznje ob vse kot prej pocasni voznji. Glede teh Citroenov naj bi bila elektronika problem, vendar mi ni nikoli zblaznela/ponagajala! Zdaj nekih napak jaz nikoli nisem opazil ali slisal za njih (razen prej omenjene elektronike). Ce ti je avto usec kar posezi po njem, udobnosti je kar dosti, ceste se drzi dobro...Nekih posebnih kritik nimam cez ta model avta.

Ce te pa kaj bolj konkretno zanima pa vprasaj, upam da sem ti kaj pripomogel.

LP :hi
Vrni se na Kupovanje avtomobilov

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 11 gostov