1. Ali je ABS vreden svojega denarja (v tem primeru 300k)?
2. Mi priporočate nakup starega ali novega modela pri teh pogojih?
3. Kakšna je realna poraba accentov, če ima kdo kake izkušnje?
4. Naj raje iščem med drugimi znamkami (v poštev pridejo le vozila do max 2 milj., po možnosti dieselski motorji...) VSAK NASVET BO DOBRODOŠEL!
mircibro je napisal/-a:Pozdravljeni!
Odločam se za nakup avtomobila v cenovnem rangu 1,5 - 2 milj. in ker nisem ravno velik talent pri izbiranju avtomobilov, vas prosim za pomoč.
Ker želim čim novejše vozilo (čim manj težav s popravili, itd...) , mi je v oči padel omenjeni Accent za 2 mil. -> http://www.avto.net/2004/osebna/oglas.asp?ID=1141209#, poleg tega pa se je pojavil še prodajalec, ki mi je pripravljen za 2,3 mil prodati novega accenta (testno vozilo...) Oprema je pri obeh podobna, tudi prevoženi kilometri, moč motorja pa mi sploh ni tako pomembna. Star model mi je tudi bolj ustrezen zaradi 5 vrat, bode pa pomanjkanje ABS sistema, ki ga novi model že ima.
Brskal sem po forumu in ugotovil, da je hyundai accent vozilo, ki je zanesljivo (kar mi je zelo pomembno, saj kupujem vozilo, ki bi ga rad uporabljal še nekaj let).
Moja vprašanja:
1. Ali je ABS vreden svojega denarja (v tem primeru 300k)?
2. Mi priporočate nakup starega ali novega modela pri teh pogojih?
3. Kakšna je realna poraba accentov, če ima kdo kake izkušnje?
4. Naj raje iščem med drugimi znamkami (v poštev pridejo le vozila do max 2 milj., po možnosti dieselski motorji...) VSAK NASVET BO DOBRODOŠEL!
Že tako se je moje iskanje vozila začelo med rabljenimi z diezelskim motorjem v vrednosti 1,5 milj, a ko sem naletel na ponudbe za te accente in dobra mnenja glede zanesljivosti na forumu, sem se bil pripravljen še malo bolj finančno potruditi. Dlje pač ne gre, tako da...
Hvala za pomoč in lp,
M.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov