Upam, da me ne bojo prestavili na kupovanje avtomobilov, ker za enkrat ga še ne kupujem

lenivec je napisal/-a:lej ted če že pišeš tipične bulshit bedarije kot JAPONC in to že nekaj pove, pol vsaj "pozabi" napisat dajenemška mašina. ker tak sam sebe negiraš.
lenivec je napisal/-a:če ma kdo probleme z znamkami si predvsem ti, ki na veliko najprej omeniš negovo superiornost češ kao itak je avto zakon ker je japonc (čeprav ni). ona ni spraševala o tem keri narod dela najbolše avte ampak če ji lahko kdo pove kak je grandis in nasploh mitsu.
aja pa btw ali sem jaz pisal buče? glede an to da sem vozo že oba in bil vožen že z obema se mi zdi da ne.
ted je napisal/-a:lenivec je napisal/-a:če ma kdo probleme z znamkami si predvsem ti, ki na veliko najprej omeniš negovo superiornost češ kao itak je avto zakon ker je japonc (čeprav ni). ona ni spraševala o tem keri narod dela najbolše avte ampak če ji lahko kdo pove kak je grandis in nasploh mitsu.
aja pa btw ali sem jaz pisal buče? glede an to da sem vozo že oba in bil vožen že z obema se mi zdi da ne.
btw: ne vem men je mitsubishi japonc..ok kje pa narejen pa itak vemo da povsod drugje le v matični ne. japonc pa sem napisu ker pač po statistikah daleč nad vsemi in ni to moje obrermenjevanje z znamkami. sem mel 3 japonce zadnji pa berlingo, zdaj passat, tko da.... gledam na splošno kaj dobim kot paket avta...za vloženi keš.
ej pa daj ....nič slabega nisem mislu, tko da pliz ne se kregat iz nule oba le hočva pomagat
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 12 gostov