zanima me na kaj je treba pazit pri nakupu Punta sporting l.2001/02.
Ali ima ta avto kakšne specifične "hibe"?
Kako se pa kaj obnese 6st. menjalnik?
Hvala za odgovore.

samekk je napisal/-a:pri fiatu je res poceni vzdrževanje, sam morš gledat na zanesljivost..........
jst bi gledal kako hondo, mogoče tudi clio-ta 16v(mislim da ga že dobiš za tak denar) alpa megana................
odvisno od okusa, si ti še kaj drugega gledal? verjetno nisi samo puntota gledal........
edgware je napisal/-a:samekk je napisal/-a:če že iščeš malo bolj dinamičen avto, glej drugje
Mogoče kak predlog. Pogoj je klima, cena do nekje 5000 eurov.
Avto pa naj bi bil manjši, dokaj poceni vzdrževanje, ter od 80km naprej.
jurre je napisal/-a:motorji pri cliotu so ok...problem so bile kaksne tuljave, vendar je ok ko jih zamenjas.
1.2 16v mi zre od 6 (z lepo voznjo) do max. 7, 1.4 16v se mi zdi da malo prevec zrejo (okoli 8, 9), 1.6 16v pa ne vem..
jurre je napisal/-a:pri fotrures da ima dosti mestnih vozenj samo vseeno, zadnjic sem pogledal porabo je imel 8,9
En frend pa tudi prav da ga na relaciji tezko spravi pod 8..ne vem
mojga se da na 6, cez 7 mi pa sploh se ni ratal
pa ne vozim niti malo penzionisticno
marinaio je napisal/-a:edgware je napisal/-a:samekk je napisal/-a:če že iščeš malo bolj dinamičen avto, glej drugje
Mogoče kak predlog. Pogoj je klima, cena do nekje 5000 eurov.
Avto pa naj bi bil manjši, dokaj poceni vzdrževanje, ter od 80km naprej.
ker sporting pa nima klime??![]()
trenutno na avto netu jo majo razen enga usi....mislim usi ker sem gledal tudi 1.2 16V ki imajo isto mašino samo sporting niso..in manj kot 75000 prevoženih km
tudi jz se zanimam za kašnega takega puntota zato sem pobrskal..
lp
Slash83 je napisal/-a:jaz mam to mašino ko je v sportingu v bravotu, samo da je 5 prestav pa malenkostne razlike - enako jedro vglavnem - pa imam porabe od 6.2 na relacije pa do 7.5 pozimi ko imam same do 7km vožnje, pa je še bravo težji kot punto
Pri 110.000km so mi namerili še 12 do 13 kompresije - kolko cliotov recimo se lahko s tem pohvali?
Motor je odličen - kak pa je elektronika in drugi deli okoli motorja pa je lahko 2.zgodba - kako trofiš... Jaz sem mel probleme samo s kabli.. Olja mi pa v letu in pol še ni spil niti pol dcl
Pa tudi ČE nebi bil zadovoljen s sportingom ga 1,2,3 prodaš, ker so redki zanimanje pa veliko..
Po forumu brska: Google [Bot] in 7 gostov