ILE je napisal/-a:Sem lastnik že drugega A3 (sedaj letnik 00, preje letnik 99), oba motorja 1,9 tdi 90km! Prejšnjega sem prodal, ker je imel (po mojem mnenju in po mnenju mehanika) bosh pumpo že mal načeto. Torej ko je bila mrzla mašina je kar neki cajta verglal da je vžgal. No nasledn znak je pa to, da ko sem ga zvrtel skor do konca na avtocest, mi je tam pri 180 km/h začel cukat (je potegnu, pa spustu, pa spet potegnu....)
Skratka, avto sem prodal, in pri naslednjem gledal da ne bom spet ponovil napake! In sedaj imam isti 90km motor, samo da dela kot urca![]()
Je pa baje redko da gre bosh pumpa tko da si ne beli preveč glave s tem :P
V glavnem, obstaja napaka, ki jo imajo skoraj vsi A3 in baje tud golfi 4. To so blažilci pri kolesih - ene gumice, ki začnejo škripat po ovinkih, sam to ni nč hudga - mal podmažeš pa je.
Drgač avto za pelat mi je pa dost dobr no, ne preveč trd in ne premehek!![]()
Glede cene ti pa povem da je cena kar taprava in še višje so - odvisno kako je ohranjen
Patrik_A3 je napisal/-a:Fabrizio je napisal/-a:odsvetujem 1.6i ali 1.8i.
In zakaj?![]()
Povej vzroke,ker mislim da en folk tukaj gori pametuje ko sploh nima pojma o tem avtu in tem motoru.Najprej povej vzrok zakaj ga odsvetuješ ne pa kuj nekaj govorit v prazno ker pač tebi ni všeč 1.6 al pa ti je prešvoh....
![]()
![]()
Lp
CupraR je napisal/-a:Patrik_A3 je napisal/-a:Fabrizio je napisal/-a:odsvetujem 1.6i ali 1.8i.
In zakaj?![]()
Povej vzroke,ker mislim da en folk tukaj gori pametuje ko sploh nima pojma o tem avtu in tem motoru.Najprej povej vzrok zakaj ga odsvetuješ ne pa kuj nekaj govorit v prazno ker pač tebi ni všeč 1.6 al pa ti je prešvoh....
![]()
![]()
Lp
1.6 je mal švoh, (mal naložen, pa klima lavfa itd..) vendar če si nezahteven že gre.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov