barbka je napisal/-a:Pozdravljeni.
Kupujem Fiat Punto 1.9. jtd
...
Barbka
dunker je napisal/-a:Nekaj primerov okvar na mojem Puntu v zadnji polovici leta: Tesnilo pokrova ventilov (2x), semering na gredi, praktično cel zavorni sistem (boben), komplet izpuh od motorja do konca (puščal na 7 mestih), sklopka in še miljon drugih stvari. Skupna vrednost nekje 1000 evrov. Na avto res pazim, ampak je vedno na servisu in tudi trenutno mi pomojem nekaj ven kaplja in ob zavijanju pri nizkih hitrostih blazno čudno škriplje.
Na kratko ti ga odsvetujem, sicer pa sem precej pristranski, zato ker imam velike osebne zamere do Fiata, saj si nisem mogel misliti, da je lahko nek avto tako zanič, kar se tiče kvalitete. Noro ...
Primoz_86 je napisal/-a:dunker je napisal/-a:Nekaj primerov okvar na mojem Puntu v zadnji polovici leta: Tesnilo pokrova ventilov (2x), semering na gredi, praktično cel zavorni sistem (boben), komplet izpuh od motorja do konca (puščal na 7 mestih), sklopka in še miljon drugih stvari. Skupna vrednost nekje 1000 evrov. Na avto res pazim, ampak je vedno na servisu in tudi trenutno mi pomojem nekaj ven kaplja in ob zavijanju pri nizkih hitrostih blazno čudno škriplje.
Na kratko ti ga odsvetujem, sicer pa sem precej pristranski, zato ker imam velike osebne zamere do Fiata, saj si nisem mogel misliti, da je lahko nek avto tako zanič, kar se tiče kvalitete. Noro ...
.
Pa pojdi na VW. Crkoval ne bo nič manj, le cena rezervnih delov bo dosti višja
lenivec je napisal/-a: ali lahko v golfu 1 crkne elektronika? težko ker je ni.
lenivec je napisal/-a:Patrik_A3 je napisal/-a:glede fiatov pa malo naj si pogleda vsak pri puntotih kak so vse mašine masne pa bo mu takoj v glavo klinknilo kolko je ura...![]()
![]()
kaj je mastnega? edino 1.2 8v mašina, kerje dihtunga na pokrovi ventilov problematična, je že blo v tej temi povedano zakaj in kako se odpravi problem 1x za vedno.
in ja seveda dihtunga za 2€ je zdaj glavni krivec daje ceu fiat in komplet vsi njihovi motorji in vse za falus.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 7 gostov