hladni je napisal/-a:DJRider je napisal/-a:Hm danes bil na testni voznji za VW Tourana in je prav dober avto. Jaz bi ti od teh najbolj priporocal VW...
Seat ne vem no... meni so slabi avti...
Ford pa ni tako slab...
Karkoli kupis kupi z mocno masino (npr. 2.0 TDI), ker pri teh malo vecjih avtih rabis boljse masine, da lahko kam prides drugace se bos pocutil kot, da imas v 3. prestavi ko speljujes...A seat ti je slab avto?Torej je avdi in vw in škoda tudi klump in krš in sranje?Ko bi pa vedel da je 80% delov enakih kot pri VW in Avdiju bi te pa glava bolela. Jaz sem sicer vozil tourana in se mi je zdel pač ladija ki se nagiba nč posebnega, potem sem vozil versota in se lahko touran skrije, pa niti male šanse nima.Da pa ne omenjam motorja 177konjev. Jaz sem mel odpor do toyote sem pristaš VAG-a, ampak sem se motil. Sploh pa za vse tiste ki ne vedo, alhamra je čista kopija sharana in to že od nekdaj.Kaj pa mazda 5? japonci so nardili veelik preboj!
enzospotenzo je napisal/-a:ArminLegenda je napisal/-a:Nevem no, VW ter Seat me navdušujeta tako oblikovno kot tehničnoGalaxy je pa tko pomožna varijanta
...kva je pa Galaxy drgač, kar se tiče oblike???
esem je napisal/-a:enzospotenzo je napisal/-a:ArminLegenda je napisal/-a:Nevem no, VW ter Seat me navdušujeta tako oblikovno kot tehničnoGalaxy je pa tko pomožna varijanta
...kva je pa Galaxy drgač, kar se tiče oblike???
Drugačno značko ima! Zato je to čisto drug avto, čeprav so ga delali isti ljudje na istem tekočem traku.
ArminLegenda je napisal/-a:Nevem no, VW ter Seat me navdušujeta tako oblikovno kot tehničnoGalaxy je pa tko pomožna varijanta
esem je napisal/-a:morda velja pozornost tudi temu - vpoklic 1.9 tdi-jev iz tvojega izbora zaradi sklopke
http://www.autobild.de/aktuell/meldunge ... l_id=11298
E=mc^2 je napisal/-a:ArminLegenda je napisal/-a:Nevem no, VW ter Seat me navdušujeta tako oblikovno kot tehničnoGalaxy je pa tko pomožna varijanta
tehnično so vsi že malce zastareli, saj njihove korenine segajo v prejšnje tisočletje, tako da tudi varnostno niso v koraku s konkurenco. to je vsaj pri meni pomemben parameter, pri tebi ne vem kako je, ampak če se bodo otroci vozili notri ...Kaj pa kdo od četvorke Citroen C8, Peugeot 807, Fiat Ulysee, Lancia Phedra, pa Renaul Espace, Renault Grand Scenic??? Odsvetujem pa kakšno staro verzijo Kie Carnival oz. Hyundai Trajeta (novi Carnival pa je po prvih vtisih dober avto in solidno varen, a seveda precej drag) in predvsem Chryslerja Voyagerja, saj smo videli kaj se je zgodilo z njim prejšnji teden.
ArminLegenda je napisal/-a:E=mc^2 je napisal/-a:ArminLegenda je napisal/-a:Nevem no, VW ter Seat me navdušujeta tako oblikovno kot tehničnoGalaxy je pa tko pomožna varijanta
tehnično so vsi že malce zastareli, saj njihove korenine segajo v prejšnje tisočletje, tako da tudi varnostno niso v koraku s konkurenco. to je vsaj pri meni pomemben parameter, pri tebi ne vem kako je, ampak če se bodo otroci vozili notri ...Kaj pa kdo od četvorke Citroen C8, Peugeot 807, Fiat Ulysee, Lancia Phedra, pa Renaul Espace, Renault Grand Scenic??? Odsvetujem pa kakšno staro verzijo Kie Carnival oz. Hyundai Trajeta (novi Carnival pa je po prvih vtisih dober avto in solidno varen, a seveda precej drag) in predvsem Chryslerja Voyagerja, saj smo videli kaj se je zgodilo z njim prejšnji teden.
Zaenkrat sem pripravljen odštet 10.000-12.000, drugače bi kupil 807 definitivno, Espace pa odpade nažalost ker me je že na začetku negativno presenetil, znano je namreč da se te dci mašine zelo rade kvarijo ter so zelo občutljive na slabo gorivo
E=mc^2 je napisal/-a:tehnično so vsi že malce zastareli, saj njihove korenine segajo v prejšnje tisočletje, tako da tudi varnostno niso v koraku s konkurenco. Kaj pa kdo od četvorke Citroen C8, Peugeot 807, Fiat Ulysee, Lancia Phedra, pa Renaul Espace, Renault Grand Scenic???
mrož je napisal/-a:E=mc^2 je napisal/-a:tehnično so vsi že malce zastareli, saj njihove korenine segajo v prejšnje tisočletje, tako da tudi varnostno niso v koraku s konkurenco. Kaj pa kdo od četvorke Citroen C8, Peugeot 807, Fiat Ulysee, Lancia Phedra, pa Renaul Espace, Renault Grand Scenic???
Aja, te kante od C8 in 807 so pa bolj tehnično sodobne kot galaxy ali sharan? Give me a break, please.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 16 gostov