eentox je napisal/-a:Kar se mašine tiče mislim da nebi smelo biti problemov.
Moraš pa ob nakupu dobro pregledati streho da ni bila razbita in da ne spušča, ker je tesnilo baje zelo drago![]()
lp
leoCar je napisal/-a:Slabosti so te , da boš težko našel celega, ki ni bil ruknjen, so pa kar vzdržljivi motorji, ti ESI-ji majo že VTEC, kar pomeni, da majo nastavljivo odpiranje sesalnih ventilov. Vklopi se pa nekje pri 4000rpm pol pa zelepivse do 7000rpm.
Neyo-Neyo je napisal/-a:pa poglejmo
zdej kokr vem so use zelene VTi kupljene u sloveniji in vse k so ble kupljene v sloveniji in majo pranje žarometov torej vsega skup 6 niplnov na odbijaču že po tem vidš če je bla zbita če ma na vsaki strani sam po 2
pol glede ESI od 92 do 95 (se mi zdi) so imele d16z6 motor od 95 do 97 pa d16y8
pa zdej od 95 naprej majo vse airbage na volanu pol od 96 mislm da pa tud use 4 diske in ABS.
del solke so delal od l. 92 do 97 letniki 98 in 99 so tisti ki so pač ostali po salonih(tko sm biv jaz obveščen)
zdej jaz ti priporočam da si najdeš eno lepo u nečiji ker u sloveniji boš zelo težko najdu ohranjeno pa da ni bla zbita. Pa tud da daš mal več dnara zanjo ker za mal dnajra se nikol ni dobil dost muzke.
to je tok kokr jaz vemavto je pa drugač užitek vozt sploh k daš streho dol edin bedn je če ti crkne tko kork je men zdej
Neyo-Neyo je napisal/-a:pa poglejmo
zdej kokr vem so use zelene VTi kupljene u sloveniji in vse k so ble kupljene v sloveniji in majo pranje žarometov torej vsega skup 6 niplnov na odbijaču že po tem vidš če je bla zbita če ma na vsaki strani sam po 2
WILLIAMSCAR je napisal/-a:SAVINJCAN je napisal/-a:WILLIAMSCAR je napisal/-a:joj savinčan a de boš šel pa na hondo!
katastrofa boš imel 10 let star avto ko bo že za bistrco!![]()
raje 8 let staro športno hondo, kot 15 let starega športnega cliota
kdo je pa cliota omenjal sej dobiš rs 2001 letnik za tak denar
Po forumu brska: Google [Bot] in 5 gostov