joani je napisal/-a:a ima kdo kakšne izkušnje z lanci phedro 2,2jtd? a so avti uredu ,kakšne napake imajo,res me zanima ker se bolj resno spogledujem z njo pa tud s c8, pa 807 al pa espace1,9 dci,je tud ok.2,2 je itak katasrofa -baje.lancia mi je še nekako najbolj všeč pa ful opremem majo,sam še kvaliteta me zanima sam to me malo skrbi,....saj veste italianos??????!!!!(imam namreč slabe izkušnje z italiani pred leti sem imel mareo weekend 1,8 elx-KATASTROFA od avta!! pa še komaj sem se jo rešu)
joani je napisal/-a:marea je bla stara mislim da cca 4 leta s 108.000km,naj povem da je avto zgledal res super tud na probi,sam čez 1 mesec se je pa pa počas začelo srednji lonec, zadnji lonec, ležaj prvi, ležaj zadnji,mehanizem za el stekla, lučke po armaturi so se vedle nenormalno(niso pregorele)nek mini ventilatorček v armaturi je začel ropotat,v mašini je začelo nekaj piskat k živ bok ni pogruntal kaj naj bi blo,......skratka nisem jo imel več kt pol leta.sem se razpištolil nekaj sem še dodal pa sem si kupil renaulta scenica starga 3 leta s 120.000km.evo že 4 leta nobenih problemov-omembe vrednih,zamenjal sem samo zadnja dva amortizerja ki sta se polomila,senzor užiga pa diske+ploščice,evo tole je vse tud akomulatorja ne al pa izpuha,....zelo zadovoljen!
zdaj nas je pa spet malo več u družini pa rabmo kaj večjiga, sam mi je od c8,p 807, al pa espace(ki je tud zelo lep)nekak najbolj všeč lancia phedra dost tud zaradi opreme .zdaj je pa odločitev težka vem da pri espacu 2.2.dci mašine ful crkujejo,a ima tud lancia kakšne probleme ,a so te mašine uredu,kako je s štromom ker baje magnetti marelli ni glih,....baje?????
to glede kilometrov na marei so te nategnli kot zelenca. na 100 tisoč kilometrov pa res ne crkuje nič takega kot si naštel. lahk da je mela enih 290 tisoč mogoče!štrom na fiatih in lanciah je magneti mareli edin kar je od vbrizgavanja ok. če maš pa bosch vbrizgavanje potem je to zaskrbljujoče. jaz mam dva avta iste znamke in mareli weber je kot urca ampak bosch je edina stvar k na bravotu ni kaj preveč zanesljiva. zaradi slabega bosch vbrizgavanja tudi 1,4 motor pospešuje precej nemirno .drugač pa ni problemov -.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 4 gostov