kapucino je napisal/-a:Pozdravljeni!
do poletja potrebno zamenjati prevozno sredstvo. Za nekatere dobavni rok tudi po 4 mesece, zato si naredil spisek za ožji izbor, podrobnejši pregled in testno vožnjo:
1. MITSUBISHI / OUTLANDER NOVI
2. SUZUKI / GRAND VITARA 1.9 DDiS 5v
3. TOYOTA / RAV 4 2.2 D-4D (136 KM) Limited 5v
4. NISSAN / QASHQAI 2.0 dCi
5. BMW / X3 2.0d - rabljen z do 30k km
6. HONDA / CR-V 2.2 CTDi ELEGANCE NOVA
7. LAND ROVER / FREELANDER 2.2 TD4 E NOVI 5v
Kakršnakoli mnenja dobrodošla- navkljub izzivu, da so kar 4 modeli povsem novi.
Pregled modelov v priloženi excel datoteki.
Mojster Miha je napisal/-a:
V bistvu moraš sam pogledat, preizkusit in odločit na podlagi slednjega
Osebno bi se odločal med BMW-jem in TOYOTO - s to razliko, da bi za slednjo izbral zmogljivejši agregat.
LP
Jeremy Clarkson je napisal/-a:You can not be a true petrolhead until you have owned an Alfa, until you have experienced that roller-coaster of pain, disappointment and agony for that brief moment, when everything works.
podpis pod tole... sam imam crv-ja in sem zelo zadovljen...Sriple Tix je napisal/-a:Kako ne morete dojeti, da si clovek zeli cestnega terenca, s katerim se bo peljal lepo po cesti ter tu in tam zavil na makadam (vsaj tako sem jaz razumel).
Honda je namenjena ravno temu. Skoraj limuzinski voznji po cesti, za lahkotno premagovanje makadama do vikenda in tudi cel sneg je na tej podlagi ne bo ustavil.
Toyota in Mitsubishi sta korak(ec) visje v terenskih zmogljivostih, vendar niti cestno udobje ne trpi veliko.
Za Vitaro veš.
Land Rover trpi zaradi kronicno nekvalitetne izdelave (ceprav trdijo, da so novi modeli boljsi, toda to bo pokazal sele cas), za Nissana se, odkar je v navezi z Renaultom ne zanimam vec, BMW je cenovno previsoko.
Ceprav novega Santa Fe-ja nisi omenjal, bi jaz vseeno pogledal tudi tja.
Od teh avtov sem vozil CR-V, Vitaro, RAV4, Freelanderja in Santa Fe.
Torej moja favorita sta CR-V in Santa Fe.
alexmazda je napisal/-a:cestni terenec?pa ka je temu folku,...to je kot dvonoga kača... za kaj pa sploh rabiš avto?za vožnjo po mestu ali za parkiranje pred trgovskim centrom?
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov