DJRider je napisal/-a:Meni ni vsec. Sem se peljal z njim in imas taksen obcutek, da se bos na ovinku zvrnil...
Pregleden je kar dobro, udoben je malo manj... stane pa nekje 20.000€... das se malo zraven pa dobis VW Touran 1.9 TDI :P (24.000€)...
xandrej je napisal/-a:DJRider je napisal/-a:Meni ni vsec. Sem se peljal z njim in imas taksen obcutek, da se bos na ovinku zvrnil...
Pregleden je kar dobro, udoben je malo manj... stane pa nekje 20.000€... das se malo zraven pa dobis VW Touran 1.9 TDI :P (24.000€)...
Picasso HDi pride od 16 000 evrov. Avt. klima itd itd... VW touran pa je meni osebno najbolj dolgočasen avto kaj sem jih kdajkoli v življenju videl. Vsak ma nekaj ta pa nima nič, da bi me pritegnil...
xandrej je napisal/-a:Mogoč še nisi v službi bil nikoli v življenju, da ne veš, da 9000 € ne pade z neba, da si pol frajer.... Ampak dobro je.
DJRider je napisal/-a:Meni ni vsec. Sem se peljal z njim in imas taksen obcutek, da se bos na ovinku zvrnil...
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 12 gostov