Nasveti in triki - kako kupiti dober avto, napišite pohvale in kritike prodajalcev

Uporabniški avatar
polo_gti
Novinec

Kraj: Za tretjim ovinkom desno

Nakup seat ibiza l.99-klima

Napisal/-a polo_gti Sr feb 21, 2007 5:53 pm

Živjo
Kaj kej pravte o tem avtu se splača investirat v tole ibizo. Ali kdo pozna tole ibizo, sam se pa tud že en mesec prodaja.

http://www.avto.net/2004/osebna/oglas.asp?id=1227641#

lp

Uporabniški avatar
burka
Stalni uporabnik

Kraj: Zasavje

Napisal/-a burka Sr feb 21, 2007 7:12 pm

Zgleda lepo ohranjen, samo me zelo moti da niso napisani prevoženi KM. Pojdi avto pogledat, ga temeljito preglej, če se ti bo dopadu se pejt malo peljat, sprobaj stvari in če je v redu ga kupi, če ne išči drug avto. Velik sreče pri nakupu.

Mojster Miha
Poznavalec foruma

Re: Nakup seat ibiza l.99-klima

Napisal/-a Mojster Miha Sr feb 21, 2007 7:17 pm

polo_gti je napisal/-a:Živjo
Kaj kej pravte o tem avtu se splača investirat v tole ibizo. Ali kdo pozna tole ibizo, sam se pa tud že en mesec prodaja.

http://www.avto.net/2004/osebna/oglas.asp?id=1227641#

lp

Preprosto - treba je it pogledat, pregledat, preizkusit ... pa se glede na ugotvoljeno odločit. Če je na kratko OK (ohranjena, realni km, vzdrževana, nekarambolirana .... ) je dober nakup.

Cena je okrog 1.000 EUR ugodnejša od primerljivih : motor, letnik ... - kar pa mene bolj kot na ugodnost "vleče" na dvom o tem, da je avto na kratko OK - za ta denar bi po mojem prepričanju zlahka zamenjala lastnika

LP

Uporabniški avatar
polo_gti
Novinec

Napisal/-a polo_gti Sr feb 21, 2007 8:10 pm

Pozdravljeni še enkat

Še nekej me zanima glede Ibize. Tole k so šipe zatemnene, a so preveč zatemnene, pa če so preveč, a se da ta folija odstrant.

LP

Uporabniški avatar
*alko*
Novinec

Kraj: Slov.konjice

Napisal/-a *alko* Sr feb 21, 2007 9:10 pm

folija se da vsekakor odstranit!!!pogledat bo treba na folijo kako številko ma kakšna je prepustnost svetlobe tist ti pa tak piše v TUV!!

Uporabniški avatar
polo_gti
Novinec

Napisal/-a polo_gti Če feb 22, 2007 5:25 pm

še kakšne predlog aja danes sem bil tam pa je rekla ženska da je z avtom vse vredu pa ful je nakladala,garancija samo 24 ur kako je to možno

Mojster Miha
Poznavalec foruma

Napisal/-a Mojster Miha Če feb 22, 2007 6:36 pm

polo_gti je napisal/-a:še kakšne predlog aja danes sem bil tam pa je rekla ženska da je z avtom vse vredu pa ful je nakladala,garancija samo 24 ur kako je to možno

Kej prodajalka je bila mogoče blondinka :EE ... hec, hec- upam, da mi ne bo kašna blondinka s foruma zamerila (btw - a sploh imamo v naši druščini kašno bjondo :?: )

Upam, da je bila prodajalka vsaj simpatična, luštna, fejst .... :oops:

Kaj pa avto ? Si pogledal, preizkusil .... ?

O garnaciji rabljenih vozil je bilo že veliko napisanega - poišči, preberi ... !
Zgolj na kratko : po črki zakona ti pripada bistveno več garancije, kako je v praksi pa je dobro oz najbolje vprašat koga, ki je pri tem prodajalcu kupoval avto

LP

Uporabniški avatar
polo_gti
Novinec

Napisal/-a polo_gti Pe feb 23, 2007 8:12 pm

Še kakšne predlog.
Bi pa še nekaj vprašal recimo, da pregledujem karoserijo in da naletim na kakšne čisto majhne mehurčke a mislite, da je avto bil zaleten samo ta se vidi samo če pogledaš pod pravim kotom, če se ne motim.
Kaj pravte ne ceno sam rekla je da ni fiksna in da se da še vse zment moti me ker jo gledam že več kot 1 mesec tukaj gor a včeri je pa bila ena ibiza in je šla v 4 urah najprej rezervfirana kasneje že prodana po slikah je bila kot nova.
Pa recimo, če gledam tiste špranje med karoserijo a morajo bit vse povsem enake, ker menda majo tanovejši vse po 0,5mm razmaka v špranji
živ

Uporabniški avatar
jack6
Nov uporabnik

Napisal/-a jack6 Pe feb 23, 2007 8:47 pm

Povej koliko kilometrov ima. Jst imam podobno ibizo in sodeč po zdrsanosti ročice ročne zavore jih ima vsaj 200.000 ker moja ima 165.000 pa ni taka. Moral bi pogledati tudi letnice na šipah da vidiš če se ujemajo z letnikom in če so vse enake. Morda je morda ni , ne vem :?
p.s.
Pa še mlajša je od moje za dve leti.
Wush de!

Uporabniški avatar
polo_gti
Novinec

Napisal/-a polo_gti Pe feb 23, 2007 9:10 pm

jack6 je napisal/-a:Povej koliko kilometrov ima. Jst imam podobno ibizo in sodeč po zdrsanosti ročice ročne zavore jih ima vsaj 200.000 ker moja ima 165.000 pa ni taka. Moral bi pogledati tudi letnice na šipah da vidiš če se ujemajo z letnikom in če so vse enake. Morda je morda ni , ne vem :?
p.s.
Pa še mlajša je od moje za dve leti.

140.000km

Uporabniški avatar
polo_gti
Novinec

Napisal/-a polo_gti Po feb 26, 2007 10:56 pm

No, danes sem šel v koper pogledat tole ibizo rumeno po pregledu sem ugotovil, da je avto solidno ohranjnen ceno je spustil na 530 tsit sedaj pa sem si rekel, da jo ne bom vzel, ker je vse nekaj polomljeno,barvano,"zjebano" itd.

No seveda nisem šel samo na ogled avta ampak sem si vzel mal še dopusta bil v portorožu,izoli,kopru,marini vsepovsod, mal na pijači se ustavil in tako je bil čudovit dan z zelo lepim vremenom bom dal kakšni sliko gor.

Potem pa sem šel gledat še tole ibizo no ohranjena je še kar, čeprav pa je bil levi bok že neki popravljen, lastnik mi je rekel, da ni bil, ter problem je ekr zadnja havba rjavi pri brisalcu, nima niti klime,serva ni,ele.ni.
Link:
http://www.avto.net/2004/osebna/oglas.asp?id=1303543

Lastnik mi je rekel, da je avto bil v družini od prvega dne, mati se je vozila zelo malo,servisi so bili redno delani ampak kaj vrjeti od tega. Servisno nisem gledal, prometno prav tako ne , ker je pač bil avto precej "oskubljen" od opreme niti klime cena 600k prejšnjih tolarjev.

lp
Priponke
1303543_3[1].jpg
Vrni se na Kupovanje avtomobilov

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 4 gostov