... Vse je odvisno od avta ... jaz sem v dveh letih naredil 60000 zelo divjanih kilometrov zraven tega je bila tunana in če je ne bi razbil bi jo verjetno vozil še danes ... pila je od 7.6 do 12.5 bila pa je 2.0 16 v in jo priporočam mislim da mi noben avto ni tako držal ceste kakor ta Vektra imel pa sem gor 215/45 R 17 znižano na original amortizerjih avto je preprosto bil super na nesrečo sem prišel na pesek in jo stolkel ... pa še to ko sem odletel iz A.C sem imel nekje okrog 210 Km/hadis je napisal/-a:jst ti iz prve roke odsvetujem nakup tega avta,zakaj?
evo par razlogov:
-elektronika v k****... vsako leto je mel fotr stroške za min. 100.000sit starih
-rja
aja regulator prostega teka je fotr v 2 letih 2x menjal ( vectra 2.0 16v letnik 1998)
Mad je napisal/-a:... Vse je odvisno od avta ... jaz sem v dveh letih naredil 60000 zelo divjanih kilometrov zraven tega je bila tunana in če je ne bi razbil bi jo verjetno vozil še danes ... pila je od 7.6 do 12.5 bila pa je 2.0 16 v in jo priporočam mislim da mi noben avto ni tako držal ceste kakor ta Vektra imel pa sem gor 215/45 R 17 znižano na original amortizerjih avto je preprosto bil super na nesrečo sem prišel na pesek in jo stolkel ... pa še to ko sem odletel iz A.C sem imel nekje okrog 210 Km/hadis je napisal/-a:jst ti iz prve roke odsvetujem nakup tega avta,zakaj?
evo par razlogov:
-elektronika v k****... vsako leto je mel fotr stroške za min. 100.000sit starih
-rja
aja regulator prostega teka je fotr v 2 letih 2x menjal ( vectra 2.0 16v letnik 1998)
adis je napisal/-a:jst ti iz prve roke odsvetujem nakup tega avta,zakaj?
evo par razlogov:
-rja
aja regulator prostega teka je fotr v 2 letih 2x menjal ( vectra 2.0 16v letnik 1998) bratrvanec ima 2.5 isto vectro kot mi k smo je mel pa prav da non stop neki narobe tko da razmisli če bi jo rad imel,najbolje da se tko s kom posvetuješ iz oči v oči kaj in kako če imaš to možnost
malo poglej to pa povej kaj si misliš:
http://www.avto.net/2004/osebna/oglas.asp?id=1287097
http://www.avto.net/2004/osebna/oglas.asp?id=1256187
jony je napisal/-a:jest sm hotel kupt vectro letnik do 99 pa sm si premislu. Mam dva kolega ki imata precej težav z porabo olja. Splača pa se kupit prenovljeno vectro B+, ki je od leta 1999, ki ima večino težav pošlihtanih, med tem tud rjavenje (pocinkan pleh)
LP
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 16 gostov