niksson_ je napisal/-a:Ali ni mondeo malo prevelik avto za tak namen? Pa še več stroškov za sabo potegne.
Z roverji je baje problem servis, pa še deli so dragi, ker so bol redki in še rover je propadel.
Najoptimalnejša rešitev se mi zdi Fiat Brava. Pa še 5 vrat je veliko bolj praktično za družinske namene. (ampak malo € vseeno daj na stran za morebitno smolo - okvare)
Kakšna nemška možnost je pa verjetno predraga.
Glede airbagov pa mislim, da imajo večinoma izklopljive?
dj_em je napisal/-a:nevem zakaj si lantro prodal če je mela vse..
ampak bi si mogoče raj omislil kak dizel al pa kej... al so samo bencinarji v igri
GoGo je napisal/-a:Kot sem že omenil sem pred kratkim razmišljal o menjavi ženine Lantre za avto,
ki nima sovoznikove blazine, oz. da se jo da izklopit (naraščaj!) Sedaj sem lantro prodal(mi je po eni strani kar malo zal!) in kandidati za nadomestni avto so:
Fiat bravo/brava 1.6 16V, letnik 96-98
Rover 200/400 1.4-1.6 16V, letnik 96-98
Ford mondeo 1.8 16V, letnik 97
Glede na to, da je bila lantra udoben in zanesljiv avto,z vso možno opremo
bom verjetno težko našel podoben avto, glavni pogoji pa so
- Zanesljivost (francozi žal zaradi slabih izkušenj odpadejo, pa ne me takoj zmerjat)
- Izklopljiva sovoznikova blazina ali pa le voznikova blazina (ta je nujna)
- Klima in servo
- Mašina vsaj 90 KM, oz. nekje v rangu od 66-80 Kw.
Zaželjeno je še daljinsko centralno, električna stekla, abs, ni pa nujno.
Absolutno najvišja cena je 2000 EUR, raje 100-200 manj.
Katerega od naštetih bi najbolj priporočali, kateri so glavni plusi in minusi.
Bi imeli kakšen drug predlog? Mnenja in predlogi dobrodošli.
GoGo je napisal/-a:dj_em je napisal/-a:nevem zakaj si lantro prodal če je mela vse..
ampak bi si mogoče raj omislil kak dizel al pa kej... al so samo bencinarji v igri
Je mela vse, pa se nekaj prevec:) Sovoznikovo neizklopljivo blazino.
O dizlu ne razmisljam, ker ga zena noce vozit, pa itak ne dobim nic pametnega za
ta denar.
trafo66 je napisal/-a:GoGo je napisal/-a:dj_em je napisal/-a:nevem zakaj si lantro prodal če je mela vse..
O dizlu ne razmisljam, ker ga zena noce vozit, pa itak ne dobim nic pametnega za
ta denar.
ja pa kaj neizklopljivo blazino. ne ga srat pa saj jo lahk izklopiš da žico prekineš in stvar rešena. pa nisi valjda zarad tega avto prodal
RoBBiE` je napisal/-a:trafo66 je napisal/-a:GoGo je napisal/-a:dj_em je napisal/-a:nevem zakaj si lantro prodal če je mela vse..
ta denar.
ja pa kaj neizklopljivo blazino. ne ga srat pa saj jo lahk izklopiš da žico prekineš in stvar rešena. pa nisi valjda zarad tega avto prodal
sem ravno hotu napisat zakaj ni/si kake žice prekinil ali ga vsaj ven vzel?
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 7 gostov