Nasveti in triki - kako kupiti dober avto, napišite pohvale in kritike prodajalcev

Uporabniški avatar
polo_gti
Novinec

Kraj: Za tretjim ovinkom desno

Pregled karoserije

Napisal/-a polo_gti Ne feb 25, 2007 12:51 pm

Živjo
Danes sem bil na avto sejmu v Ljubljani pogledal sem si zlasti tisto stran sejma, ki so novejši avti posebaj pa sem si ogledal golf 5 kao gti v resnici pa 1.4 motor sedaj pa me nekaj zanima. Pregledal sem karoserijo in mi ni nekaj jasno kako je lahko, če pogledaš pod pravim kotom in se vidi, da je ponekod min. napihnjena barva (vidu 3 napihnjene pikce)ampak to se vidi res če pogledaš pod pravim kotom, pa na strehi se je vidlo, da je bil poliran mislite, da je bil v tem primeru avto zaleten ali pa gre za tovarniško napako samo malo doma imamo nov avto in sem to tud sam pregledal in se nikjer ne vidi mehrčkov pa ni bil avto nikol karamboliran kaj zdej je bil mislite golf zaleten ali gre za tov. napako.
čav

Uporabniški avatar
Jorgi
Poznavalec foruma

Kraj: zabji raj

Napisal/-a Jorgi Ne feb 25, 2007 1:05 pm

Dvomim, da gre za tovarniško napako...Sicer je težko oceniti na podlagi tekstualnega opisa, za kake mehurčke gre, vendar pri starejših, zaletenih avtomobilih ponavadi to pomeni, da se spodaj nahaja zrak, s katerim se pospešeno "hrani" rja. Tko laično povedano. Meni se ne bi zdelo nič čudnega, če bi bil zaleten in popravljen. Zakaj pa ne?
Obey me. You'll be happier.

Uporabniški avatar
SlaFko
Novinec

Napisal/-a SlaFko Ne feb 25, 2007 2:21 pm

Mislim d ti dejstvo 1.4 motorja v gti look avtu tega letnika pove dovolj! :shock:
Serijska zihr ni k bi blo poštimano pod garancijo! :roll:
Sj na teh sejmih itk 1/2 avtov primernih za dinos!
'Ko voli nek' izvoli...

Uporabniški avatar
myster
Poznavalec foruma

Kraj: malo tu, malo tam, odvisno od vremena

Napisal/-a myster Ne feb 25, 2007 3:01 pm

SlaFko je napisal/-a:Sj na teh sejmih itk 1/2 avtov primernih za dinos!

Kako pa to veš oz. izveš :roll: ???a misliš da so bodo delala fabrika 5 avtov za vsako državo da ga bojo razkazoval na sejmu pol pa ga stran vrgl.Ne vem če so tk nori.al pa tut :shock:

Uporabniški avatar
M3
Moderator foruma

Kraj: Koper

Napisal/-a M3 Ne feb 25, 2007 3:02 pm

lahko je bil na tistem delu pač barvan in je prišlo gor kaka pikica praha ali pa kak
silikon.
Slika

Uporabniški avatar
SlaFko
Novinec

Napisal/-a SlaFko Ne feb 25, 2007 6:39 pm

myster je napisal/-a:
SlaFko je napisal/-a:Sj na teh sejmih itk 1/2 avtov primernih za dinos!

Kako pa to veš oz. izveš :roll: ???a misliš da so bodo delala fabrika 5 avtov za vsako državo da ga bojo razkazoval na sejmu pol pa ga stran vrgl.Ne vem če so tk nori.al pa tut :shock:

Čak kj se ni šlo to za sjm rabljenih vozil? :oops:
'Ko voli nek' izvoli...
Vrni se na Kupovanje avtomobilov

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 4 gostov