Nasveti in triki - kako kupiti dober avto, napišite pohvale in kritike prodajalcev

ggg
Novinec

fiat stilo - kdaj konec

Napisal/-a ggg Če mar 01, 2007 6:28 pm

Se komu sanja kako potekajo te stvari.. glede skorajsnji pricetek prodaje novega bravota, koliko casa bo ostal stari stilo se v prodaji. Konkretno imam namen nabaviti se enega stilota MW (karavan) vendar nekje konec letosnjega leta oz. jan, feb. 2008.. bo model se aktualen ali ne?

Ker enkrat sem se tako ze ustel

:evil: :lol:

Uporabniški avatar
erixon
Stalni uporabnik

Kraj: Dom je kjer je avto...

Napisal/-a erixon Če mar 01, 2007 6:38 pm

Če sem jih jaz prav razumel, bo novi bravo najprej pet in tri vratna verzija, karavan pa menda še ne bo tako hitro. Sam so italijani že dostikrat pol kr od nekod privlekli karavana, pa je bil recimo pol leta prej uzuni kot so predvidevali. Vpraši pri kakšnem prodajalcu novih Fiatov pa ti bodo vedeli povedat.
Rad imam ženske, ki znajo bočno parkirat.

ggg
Novinec

Napisal/-a ggg Če mar 01, 2007 8:13 pm

aja, saj jaz bi imel stilota rajsi, ker mi novi bravo ni vsec :D samo ne bi rad, da jih prej nehajo izdelovati, rad bi ujel cimbolj zadnjo serijo :lol:

ja prodajalca zagotovo ne bom sel sprasevati, ker so mi prodajali ze vecje neumnosti...dva tedna nazaj mi je vodja znanega salona govoril, da zagotovo ne bo turbo punta v slovenijo in da sploh ne ve, da obstaja v tej razlicici.. :shock:

Uporabniški avatar
kljukec
Mojster foruma

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a kljukec Če mar 01, 2007 8:21 pm

ggg je napisal/-a:aja, saj jaz bi imel stilota rajsi, ker mi novi bravo ni vsec :D samo ne bi rad, da jih prej nehajo izdelovati, rad bi ujel cimbolj zadnjo serijo :lol:

ja prodajalca zagotovo ne bom sel sprasevati, ker so mi prodajali ze vecje neumnosti...dva tedna nazaj mi je vodja znanega salona govoril, da zagotovo ne bo turbo punta v slovenijo in da sploh ne ve, da obstaja v tej razlicici.. :shock:

pol pa čaki, da bo dobesedno razprodaja- sej se bo predčasno zvedl, da je konec proizvodnje- zaenkrat pa niti naslednika še ni v planu- pravjo, da bo do leta 2009 sigurn karavan- sam jst jim nebi vrjel, sploh glede na prodajo
drgač pa glede zadnjih serij- ni vse v lepoti- neki je tudi v tehniki- ti boš plačal nov star avto, ter ga vrjetno s tem tudi preplačal- vsaj glede na tehniko
lp

Uporabniški avatar
erixon
Stalni uporabnik

Kraj: Dom je kjer je avto...

Napisal/-a erixon So mar 03, 2007 3:26 pm

Samo bo pa novi stari avto sigurno bolj zanesljiv kot novi novi avto, saj vemo, da se na koncu proizvodnje sestavljajo najboljši avti. Če je pa res, da pred 2009 ne bo karavana pa potem res ne vem zakaj ga ne bi kupil zdaj. Do takrat ko bo nov karavan zunaj se boš ti že nekaj časa vozil okoli s ta starim.
Rad imam ženske, ki znajo bočno parkirat.
Vrni se na Kupovanje avtomobilov

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 13 gostov