Nasveti in triki - kako kupiti dober avto, napišite pohvale in kritike prodajalcev

Uporabniški avatar
yolle
Nov uporabnik

Clio 1.6 16v 2oo5

Napisal/-a yolle So mar 03, 2007 10:16 am

lp

vidim da se tale clio že lep čas prodaja

http://www.avto.net/2004/osebna/oglas.asp?id=1229520#

a ga je šel kdo gledat, je kaj narobe z njim....
edin kar mi ni vseč so te nalepke.....
lp
yolle
SlikaSlika
Slika

Uporabniški avatar
alesek86
Novinec

Kraj: Sevnica

Napisal/-a alesek86 So mar 03, 2007 11:02 am

po mojem mnenju tale avto ne more prinest nč dobrega. a se še komu zdi čudno, da ima avto 18k km in že drugega!! lastnika? če mene vprašaš, ima zihr neko hibo, s katero prejšnji lastniki niso bli zadovoljni.

Lp, aleš
Lep pozdrav,

Aleš

stardo
Novinec

Kraj: SG

Napisal/-a stardo Ne mar 04, 2007 1:23 am

Poglej realno; vsaj kar se kilometrov tiče... jz naprimer jih delam mesečno 4000. Pa itak vsak zase najbol dobro ve. Vsi pa vemo, da je za '05 letnik sila malo, če ima avto samo 18k km. Če te pa motijo nalepke: Kaj te stane, če jih daš postrgat dol al pa da sam to nardiš :?:

Uporabniški avatar
alesek86
Novinec

Kraj: Sevnica

Napisal/-a alesek86 Ne mar 04, 2007 6:06 am

ej, pa kaj so nalepke, če ma avto že drugi lastnik?a so važne nalepke, al je važn, v kakšnem stanju je avto....če je drugi lastnik, je z avtom zihr neki narobe, ker ga lastnik ne bi prodajal, po 10k km al pa manj....še nism vidu človeka, ki bi se kao zajebu pr nakupu in vzel napačn avto, ki ga bi takoj zamenju...moje mnenje je tako, kaj češ...zdej pa če verjameš lastniku, da je vse u redu, prav...verjem mu...ampak ne pol pričakovat, da bo z avtom vse u redu...

Lp
Lep pozdrav,

Aleš

Uporabniški avatar
myster
Poznavalec foruma

Kraj: malo tu, malo tam, odvisno od vremena

Napisal/-a myster Ne mar 04, 2007 8:50 am

alesek86 je napisal/-a:ej, pa kaj so nalepke, če ma avto že drugi lastnik?a so važne nalepke, al je važn, v kakšnem stanju je avto....če je drugi lastnik, je z avtom zihr neki narobe, ker ga lastnik ne bi prodajal, po 10k km al pa manj....še nism vidu človeka, ki bi se kao zajebu pr nakupu in vzel napačn avto, ki ga bi takoj zamenju...moje mnenje je tako, kaj češ...zdej pa če verjameš lastniku, da je vse u redu, prav...verjem mu...ampak ne pol pričakovat, da bo z avtom vse u redu...

ka veš...sosed ki je bil že precej strar si je kupil peugeota 206...tk veste da večina starejših ljudi ima avto za v cerkev itd. (1.lastnik)...in je imel avto v 3.letih 16k km ko je umrl.starejša sestra ga je podedovala (2.lastnik), njen pa ni bil všeč in ga je prodala...
ka če je to podobn primer? :lol:

Uporabniški avatar
Firediver
Mojster foruma

Napisal/-a Firediver Ne mar 04, 2007 9:36 am

Imam občutek, da vam je že vsaka malenkost na avtomobilu sama po sebi sumljiva. Če se že dolgo časa prodaja in da ima tako malo km pa 2. lasnik ne pomeni avtomatsko da je nategancija. Samo iz teh podatkov in slik se tudi ne da vsega razbrati - treba je zadevo detaljno pregledati in se pogovoriti z lastnikom. Mogoče celo ugotoviš, zakaj ga prodaja in če slučajno kaj skriva.

Pa ne bit prehudi optimisti: Še vedno se lahko opečeš, tudi tebi se lahko to zgodi. Kupovanje rabljenega avta je loterija! Lahko si povečaš šanse za uspeh tako, da zadevo temeljito pregledaš in preveriš, ne pa, da se ti zdi sumljivo že stanje km, 2.lastnik..

Tudi če se podatki "ujemajo" po tvojem okusu, še ne pomeni, da je avto terna!
Človek brez problema, to strašna je stvar!
Vrni se na Kupovanje avtomobilov

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 7 gostov