Napisal/-a polo_gti Ne mar 04, 2007 5:37 pm
Če te zanima poraba potem obišči spletno stran poraba.com tam imaš vse vpisane porabe od različnih znamk-modelov avtov, drugače pa avto je treba pogledat, pa se potem kakšno reče. IMajo pa fordi problem z rjavenjem zadnjih blatnikov in okol tanka tam rado rjavi, pa preden boste avto kupil preveri vso dokumentacijo(pazi posredniki,švercarji itd), avto obvezno peljat na testno vožnjo in po testni vožnji še na dvigalo, da se vidi v kakšnem stanju je podvozje, potem pa se naprej dogovorte o kupnini.
Drugače pa ti povem, da je naš trg po domače povedan v pi*di, ker se folk laže noče priznat in ti hočejo poturit avto kao, da je brezhiben, ko pa se prevoziš nekaj tisoč kilometrov pa vse neki začne zaj*bavat po domač povedan, lahko pa naletiš tud na takega, ki je bil vsaj redno servisiran.
Drugače sem lastnik seat cordobo, ki sem jo nedolgo nazaj kupil od prvega lastnika, do zdej jih bom kmalu naredil 10 tkm v cca 4 mesecih, ko sem ga kupil sem zamenjal samo ploščice, en ležaj to je bilo pa tud vse in do danes avto deluje tako kot je treba.
Avto je bil nekaramboliran v drugem smislu je bil samo zadnji bok štrihan na kar sem se pa tud sam prepričal, da se mu je enkdo naslonil na bok in je bil udrt potem pa so dalo to poštrihat to je pa tud vse pa oblilo sreče ti želim pri iskanju avtomobila