Jaz se kaj veliko o avtomobilih ne spoznam in bi me lahko vsak n... kar se tiče mašine. Cena pride okol 10.000 EUR. Kater avto bi lahko dobil za ta denar,seveda mora imet klimo.
Hvala za odgovore vsem.

bastian je napisal/-a:V kratkem nameravam kupit nov avto. Nekako mi je všeč kia rio. Ker pa ste tukaj večji strokovnjaki kar se tiče avtomobilov bi prosil vaše mnenje o tem avtu.
Jaz se kaj veliko o avtomobilih ne spoznam in bi me lahko vsak n... kar se tiče mašine. Cena pride okol 10.000 EUR. Kater avto bi lahko dobil za ta denar,seveda mora imet klimo.
Hvala za odgovore vsem.
sonic je napisal/-a:V tem razredu je trenutno (vsaj za moj okus) definitivno najbolj aktualen novi Peugeot 207. Tudi novi Clio in Grande Punto sta zanimiva.
No preveri cene pa magari jih še tukaj napiši.
Oblika zunanjosti in notranjost sta seveda stvar okusa, ampak Kia RIo je kot večina korejskih in ostalih azijskih stvaritev zame grd.
Razen če so velike razlike v ceni, bi jaz vsekakor nabavil 207, če bi zdajle kupoval nov avto te velikosti.
phoebus je napisal/-a:Jaz bi med puntotom in kio vsekakor izbral puntota. Ga obuješ še na lepe felge pa je res luškan avtoček.
Čeprav mislim da ne bo glih držalo da se nove kie rade kvarijo. So pa vseen rižeki iz najcenej materialov.
Kar se tiče kakovosti, tehnologije in estetike so korejci že dosegli - v mnogih lastnostih pa celo prekašajo evropsko konkurenco - evropsko - japonski nivo.
sorento je napisal/-a:To da se kie kvarijo je verjetno spet zgodbica lastnika kakšnega starega modela kie
Po forumu brska: Google [Bot] in 14 gostov