denyto je napisal/-a:Pozdravljeni.
Zanima me, če je možno kupit avto na lizing ali kredit , položnice ali karkoli pač, če nisi zaposlen oz imaš status študenta ali brezposelne osebe?
Kolega bi rad kupil avto, tam nekje do 5000evrov, kakšen audi a3 ali hondo civic vti, našparanega pa ima cca 1800 evrov.Poznate kakšno firmo ki daje lizing tudi nezaposlenim? hvala , lp
denyto je napisal/-a:Aha.No zanimalo me je, zato, ker sem od enih par ljudi slišal, da so kupli avto na lizing, pa jih niti vprašali niso, če so zaposleni ali ne, ker so pač imeli 30% polog.
Hvala za odgovore
Jeremy Clarkson je napisal/-a:You can not be a true petrolhead until you have owned an Alfa, until you have experienced that roller-coaster of pain, disappointment and agony for that brief moment, when everything works.
denyto je napisal/-a:Aha.No zanimalo me je, zato, ker sem od enih par ljudi slišal, da so kupli avto na lizing, pa jih niti vprašali niso, če so zaposleni ali ne, ker so pač imeli 30% polog.
Hvala za odgovore
Sazo je napisal/-a:OPERATIVNI , ta je bolj za firme, se pravi daš polog, in mesečno odplačuješ avto in ko ti paše ga lahko vrneš, če pa hočeš da je na koncu tvoj moraš še nekaj plačati, tako da to vrsto lizing odpiši (sledi-->preberi pogodbo), drugi je pa FINANČNI lizing kateri je bolj ali manj za fizične osebe, se pravi polog (ponekod tudi brez), v 99% primerih polni kasko obvezni in pa pač odplačevanje na kokl cajta si pač uzameš, eni majo 5let največ neketari pa tudi 7let odplačilne dobe. Dosti lizing hiš ne daje lizinga na avtomobile starejše od 7let, to se tudi pozanimaj.
Sicer pa če hočeš da je avto sčasoma tvoj vzemi FINANČNI lizing, če ga hočeš samo v uporabo pa vzemi OPERATIVNI
če ne boš našo take firme, ki daje študentom, ti bom jaz pomagal poiskat, ampak naslednji teden, ker nimam cajta. Aja pa še to, stroški odobritve lizinga in razni papirji te bojo koštal cca. 600evrov.
lep pozdrav
fifi je napisal/-a:Po mojem folk tuki mal meša leasing pa kredit. Pri kreditu so strožji pogoji za odobritev, pri leasingu pa sploh ni panike, sploh pa ne ob večjem pologu. Za Renault lahko povem, da se da kupit nov avto tudi kot študent in brez poroštva na Renault financiranje(leasing) ob pologu 40%.
Fiat007 je napisal/-a:Falco' je napisal/-a:zelo težko. če bi zastavil kaj na hipoteko, potem se bi dalo kaj zmenit.
Pri leasingu imaš itak avto zastavljen, oz. nisi pravni lastnik vozila ampak samo ekonomski. Zato pa ne rabis zastavljat hipoteke, ker je dejansko že avto pod hipoteko
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 10 gostov