dr. jAcKaSS je napisal/-a:Aha, pol je Megane bojša izbira. Sam za ta denar še ne dobim Megane 2, tko da sm ubistvu gledu enko.
Morm it pogledat kšnga od teh dveh, pa na kšno testno vožno, da vidm kolk sta kej poskočna. Megane 1,6 16v je ful poskočn, pospeški, klanci... za moje potrebe idealno. Edin poraba je v mestu precej visoka, zato sm začel razmišlat o dizlu.
A pol je pr Astri boljš gledat močnejšga dizla?
nejko307 je napisal/-a:hoj...
tudi sam sem pred cca. enim mesecem kupil nov avto..![]()
sprva sem gledal megana (sicer cc) dizel.... vse kar me je pri meganu močno odbilo je notranjost.... celotna notranjost (razen ročne) mi deluje zelo ceneno ...nekako me ne pritegne.....
na koncu sem se odločil za astro TT in je občutek v kabini res drugačen... vse skupaj je malo bolj povno in ne zgleda tako plastično kot pri meganu....
glede dizla pa tudi.... prej sem vozil dizla... zato sem hotel tukaj tudi ostati...
na koncu se mi je pojavila možnost in sem vzel bencin....poraba je kar solidna če primerjam z dizlom (v enakem avtu) in denar ki sem ga prišparal pri nakupu..(cca 800ksit)
je pa tudi odvisno koliko km delaš letno (za dizla vsaj cca 25 tkm)
glede kvalitete...-- se mi zdi da je vsa avtomobilska industrije isti šmoren....
ps. sicer pa je to le moje skromno mnenje!!!
kljukec je napisal/-a:pri astri twintop je razlika cca 500.000 sit pa še dizl ma več navora, kot tudi konjev- pa še popust dobiš v procentih tko da se razlika še zmanjša
je pa rews razlika prek 900.000 sam ne morš primerjat 1.6 105km bencinarja pa 1.9 150 km dizla
lp
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 12 gostov