ovinkar je napisal/-a:Avto mora biti pripravljen brez problemov vzdržati še 5 let.
Če je bencinar ne sme imet nadpovprečne porabe.
Avto ne sme biti majhen.
Od letnik 1996 naprej.
Stroški vzdrževanja ne smejo biti nad povprečjem.
Avto mora torej služit namenu.
Upam da nisem pozabil kaj pomembnega.
Kakšen avto bi priporočali do 3500 €?
Mojster Miha je napisal/-a:ovinkar je napisal/-a:Avto mora biti pripravljen brez problemov vzdržati še 5 let.
Avto ne sme biti majhen.
Od letnik 1996 naprej.
Bencinski agregat : HONDA CIVIC ali ACCORD (osebno raje ACCORD)
Dizelski agregat : VW GOLF
LP
sonček je napisal/-a:Mojster Miha je napisal/-a:ovinkar je napisal/-a:Avto mora biti pripravljen brez problemov vzdržati še 5 let.
Avto ne sme biti majhen.
Od letnik 1996 naprej.
LP
Mojster Miha dej enkrat razlož zakaj hondo vsi vemo, da so dost kvalitetne, poskočne in varčne precej varčne kot pa vw ista kubikaža, sam ko pa je treba kej pošranfat se pa primeš za glavo( preverjeno ! ga je ena prodala, ker bi mogla bremze rihtat strošek 800€ mehanik-vaški). Dej povej zakaj hondo civic ali accord mene zanima to !!!
davorkat je napisal/-a:Deacon Squeeze je napisal/-a:V naslovu teme je napisano avto za cca. 3000€....
zakaj poj kr usi limate ene avte za okol 4000€(3750€,3700€)![]()
to je ze dost razlike....1000€ ni mal...
Če pa ne morš par 100 EUR zbit ceno si pa res lesen.
LP Davor
Mojster Miha je napisal/-a:sonček je napisal/-a:Mojster Miha je napisal/-a:ovinkar je napisal/-a:Avto mora biti pripravljen brez problemov vzdržati še 5 let.
Avto ne sme biti majhen.
Od letnik 1996 naprej.
LP
Mojster Miha dej enkrat razlož zakaj hondo vsi vemo, da so dost kvalitetne, poskočne in varčne precej varčne kot pa vw ista kubikaža, sam ko pa je treba kej pošranfat se pa primeš za glavo( preverjeno ! ga je ena prodala, ker bi mogla bremze rihtat strošek 800€ mehanik-vaški). Dej povej zakaj hondo civic ali accord mene zanima to !!!
Vprašujem se kakšne avtomobile imate na vašem koncu oz s kakšnimi avtomobili imaš ti izkušnje ?
Kupi HONDO, ki je OK - redno vzdrževana + nekarambolirana .... - boš znal povedati povsem drugo zgodbo
Samo podatek : CIVIC - zavorne ploščice z normalno vožnjo - osebno vem za primerke, ki so brez težav zdržale 100.000 km, pa tudi več - koliko pa po tvojih izkušnjah zdržijo pri kakšni drugi znamki ?
Pa še ena lastnost, ki mene osebno prepriča oz mi veliko pomeni pri avtomobilu - izberi naključno HONDO (seveda redno vzdrževano) - dvigni motorni pokrov in poglej motor - če si kaj mehanika z izkušnjami nima pomena izgubljat besed - za marsikatero drugo znamko je pojem "suh" motor zgolj pobožna želja - pri HONDI je to "serijsko"
LP
davorkat je napisal/-a:Sam sem bil v podobnem položaju pol leta nazaj in izbral sem Mitsubishi Carismo ker:
- bencinarje sem gledal izklučno japonce
- ful prostoren avto
- za tak dnar dobiš ful opreme: ABS, 4*AIRBAG, avtom. klima, elektrika, ...
http://www.avto.net/2004/osebna/oglas.asp?ID=1342102#
http://www.avto.net/2004/osebna/oglas.asp?ID=1326472#
http://www.avto.net/2004/osebna/oglas.asp?ID=1145292#
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 10 gostov