strozl je napisal/-a:ojla!
kupujem nov (rabljen) avto za sebe, sem student:) avto rabim predvsem za dalše razdalaje CE-KP-CE in nekaj mestne, se pravi je to dizel, na leto delam med 30-40kkm.
avto bi uzel z max 100kkm raje še manj to je res zgornja meja in ne starešega od 2003.
Nagledana imam megana, stilota 5v.
zanima me tudi še kakšne so možnosti financiranja za nakup za študenta (redno delo preko štud. servisa)
lp, stas
Jeremy Clarkson je napisal/-a:You can not be a true petrolhead until you have owned an Alfa, until you have experienced that roller-coaster of pain, disappointment and agony for that brief moment, when everything works.
maius28 je napisal/-a:Raje vzami nov manjši avto, kot pa rabljen. Če si preračunaš stroške vzdrževanja, servise in seveda še nevarnost, da dobiš "j***a", ko kupiš rabljen avto. Torej premisli kaj boš naredil. NE priporočam megane in nissana (ista avtomobila) iz lastnih izkušenj. Izbira je velika, samo pametno se odloči. Če pa bo rabljen pa naj bo kupljen v pri nas. Aja konkretno: Astra CDTI, Corsa CDTI, Stilo JTD, Toyoto Corola ali Yaris D4D, (najboljše zadnje). Pa dober nakup in srečno vožnjo!!!
krho je napisal/-a:Drugi predlog bi resnično bil tudi s moje strani Corsa CDTI. Bi jo za tak denar moral dobiti s COSMO paketom opreme. Več opreme, kot v Cliotu (avtomatska klimatska, lita platišča, 5 vrat...)
Po forumu brska: Google Adsense [Bot] in 5 gostov