Pred kakim letom sem kupil novo BMW trojko 2.0 diesla. Nad motorjem sem navdušen na vseh področjih (poraba, pospeški, končna hitrost. . .). Tudi avto je nasploh super.
Sedaj pa me je zamikalo, da bi si kupil rabljeno M petico. In sicer letnik 2002 - 03. Kaj mi predlagate
BMW M seija je veliko boljsa v vseh pogledih od trojke. Ce mas denar za vzdrzevanje, sam uzem. Seveda je pa tut temu vecja poraba, ampak to je pac to ce mas formulo.M je pa na splosno boljsa ze sami sedezi, podvozje, volan, posepski in seveda masina in konji je tisto kar mu use daje same +.
Tko da ce si financno sposeben le pojdi na BMW M3 ali M5
M5 je prav zakon avto. Če si jo lahko privoščiš, pa vzdrževanje in bencin, potem se pomojem splača. Vedno moraš gledati stroški/užitek, da vidiš če se ti avto splača, taka je vsaj moja teorija :P .
Prednosti 320d so da majo manjso porabo (zelo mannjso, povrhu vsega je se dizel) in da je bolj eleganten, tudi nekoliko bolj udoben za vozit.Vzdrazevanje je tudi cenejse od M serije,ampak ne pretirano.
M je sportna izvedba z 287 konji 3.0 masino sportno opremo (podbozje,sedezi,stevci,izpuh ...) Poraba je kr visoka ampak v zakup je zvok, moc in hitrost res taka da je poraba najmanjsi problem.
Moje osebno mnenje je da uzames M, ker je tudi eden bolj rekdkih avtomobilov in jih ni veliko v sloveniji. In ko se enostavno enkrat peles z M in slisis zvok je res nemogoce opisat z besedami.Sam bi se rad osebno enkrat tudi pelal z harget ampak to je ze druga zgodba.