Za tak denar prste čimdalj stran od motorja s fergazarjem (75km). Ne da bi bila slaba, vendar pa je dobro nastavljen vplinjač na teh avtih prava redkost in pijejo tudi krepko čez 10 litrov. Za tak denar dobiš 316i ali 318i.
Vendar če kupuješ 316, boš povsem zadovoljen prav s prvim ki sem ga napisal. 316i torej z el. vbrizgom goriva. Ta premore dobrih 100 konjev, motor povsem dorasel karoseriji in se da povsem spodobno peljat, kar za 75konjskega ne bi mogel ravno trdit(je pa res da ne vem kakšne zahteve imaš). Za športno vožnjo pa je samo 325i s 170konji.
Skratka, pozabi tole in poišči za takšno ceno +-30jurjev tako lepo 316i, pa ne zaradi konjev, temveč zaradi prihranjenih živcev pri porabi in štelanju fergazarja, ki je bil res šibka točka teh modelov. malo je takih ki ga znajo dobro nastavit, ko pa je dobro nastavljen, pa še vedno ne bo pil bistveno manj, če sploh kot 1.6 z "ajnšpricem" torej 316i.
Je pa res lepo ohranjen in ima potrjeno servisno kar je pri takih avtomobilih redkost...jaz bi še vedno iskal lepo 316i..
LP
p.s Sem opazil da si dodal še oglase. Tisti temni 316i je po mojem mnenju boljša izbira, kakorkoli obrneš. Za slabih 100 jurjev kolikor manj stane, ga lahko pa še dodatno porihtaš kar ne bi blo tiptop.