scuba je napisal/-a:.... Ne vem če je preverjena informacija baje da diesel v mazdi ni mazdin motor pač pa bi naj bilo nekaj skupnega z fordom????
Sonny je napisal/-a:Passata, ker mi je bolj udoben in bolj prijeten znotraj (predvsem ni tako plastičen). Glede mašine pa vemo, da je 1.9tdi tehnika že dodobra preizkušena in ni problematična. Po drugi strani pa tudi Mazda slovi po zanesljivosti. Oba sta dobra avtomobila, po okusu izberi.
RR je napisal/-a:Sonny je napisal/-a:Passata, ker mi je bolj udoben in bolj prijeten znotraj (predvsem ni tako plastičen). Glede mašine pa vemo, da je 1.9tdi tehnika že dodobra preizkušena in ni problematična. Po drugi strani pa tudi Mazda slovi po zanesljivosti. Oba sta dobra avtomobila, po okusu izberi.
Nebi se sploh vtikal, a se nikakor ne morem strinjat s napisanim...
Passat je bolj udoben? A si ga ti že peljal? Pa govorim iz lastnih izkušenj, sem ga imel. Da ne govorimo o legi na cesti, seveda stock. Še dobro, da ima tok sistemov, da te na cesti držijo...![]()
Materiali notranjosti (plastika) so primerljivi z Mazdo.
RR je napisal/-a:Sonny je napisal/-a:Passata, ker mi je bolj udoben in bolj prijeten znotraj (predvsem ni tako plastičen). Glede mašine pa vemo, da je 1.9tdi tehnika že dodobra preizkušena in ni problematična. Po drugi strani pa tudi Mazda slovi po zanesljivosti. Oba sta dobra avtomobila, po okusu izberi.
Nebi se sploh vtikal, a se nikakor ne morem strinjat s napisanim...
Passat je bolj udoben? A si ga ti že peljal? Pa govorim iz lastnih izkušenj, sem ga imel. Da ne govorimo o legi na cesti, seveda stock. Še dobro, da ima tok sistemov, da te na cesti držijo...![]()
Materiali notranjosti (plastika) so primerljivi z Mazdo.
vers je napisal/-a:vzemi passata boljsi je 100x!!!
fotr ma sicer mazdo premacy L.2003 2.0 Ditd in je prav katastrofa od avta!!!!
pleh je rjast in garancija ne pride upostev ker ni redno servisiran na pooblascenih
servisih.....na servisu pravjo da imajo mazde l.03/04 tovarnisko napako in to je pleh!
motor je pa glasnejsi kot golf 3 dizel L.93....
toliko iz lastnih izkusenj!!!
LP
vers
Po forumu brska: burek66 in 5 gostov