xandrej je napisal/-a:Pozoren moraš bit na to, da ne teče noter kar rado pri mnogih. Vem pa za enega ki ne teče noter je pa sicer oranžen. 100% pa ne teče noter in je avto vredu...
pilgrim je napisal/-a:dobro premisli, če ti koncept tega avtomobila res ugaja.
70 kilski loki za streho, ki jih moraš puščati doma v garaži, strah pred nalivom ali pa v prtljažniku voziti cerado za pokrivat toplo gredo s paradajzom na domačem vrtu? ne vem, no.
saj ne rečem, avto zgleda kul, ampak s to streho so pa francozi definitivno brcnili v temo.
milankregar je napisal/-a:Ker mi moderator Joie de vivre! že spet na zasebno sporočilo grozi, da me bo poslal v banovce, ker baje govorim neresnice o Citroenu Pluriel, ga tukaj še javno pozivam, naj se enkrat vsede v ta avto in se sam prepriča o njegovi nekvaliteti.![]()
Meni plastika še ni padla iz rok, ker si tega nisem upal preveriti, se je pa to zgodilo že na nekaj testih, ki sem jih videl (so novinarji začeli že skoraj nalašč razdirati avto). Recimo na DSF, oddaja Motorvision, imeli so test kabrio vozil in se je lepo videlo, kako nekvalitetna je izdelava notranjosti.
Če kdo najde posnetek, bo tudi dobrodošlo, jaz ne mislim spet nič dokazovati nejevernim Tomažem, ker sem se že prepričal na lastne oči, kdor pa ne verjame, pa si naj sam nekje izbrska posnetek oddaje. Pa še sporočilo iz teme na pluriel.de , kjer se je prav tako odvila debata na razpadanje notranjosti v Plurielih.
Joie de vivre! je napisal/-a:Eh, poslal te bom kar takoj. Pozdravi mi Hajduka. LP, Martin
Joie de vivre! je napisal/-a:Kljub slabemu dihtanju je treba Citroënu priznati vsaj pogum. Avto je že zdaj klasik, če ne drugega, čez 10,20,30 let pa bo iskana roba. Danes je to pač avto za mediteransko klimo, tam jih tudi največ prodajo.
Dyane, Spaček, kaj šele Mehari, tudi niso prav prepričljivi v dežju, za v avtopralnico pa rabiš plavutke in masko...
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 5 gostov