Nasveti in triki - kako kupiti dober avto, napišite pohvale in kritike prodajalcev

grega88
Novinec

Kraj: Ljubljana

AVTO ZA 1000-1300EUR

Napisal/-a grega88 Ne maj 06, 2007 8:43 pm

Lep pozdrav!
Ze lep cas kopuje avto,ampak so ble pac moje zahteve prevelke a denarja premalo tako da sm se z usodo sprejaznu.Avto bom pac potrebovou za na fitness,potem relacija ljubljana-domzale pa kdaj pa kdaj na morje!Ker pa pac nimam rednega dohodka bi imel avto ki bi bili z njim stroski cim nizji in bi kljub prevoznemu sredstvu meu za ksno pijaco!V mislih sm meu ksnega bravota sm to bi bol tezko prslo v posteu,pol ksn clio,str punto,suzuki baleno,proton,twingo,alfa 145,opel astra,pezo 306,cordobo,ibiza.Lahko pa mi ksn pove svoje mnenje ter kaj bi on na mojmu mestu uzel!Zahvaljujem se vam za vas trud!
višje,močneje,hitreje

Uporabniški avatar
adis
Uporabnik

Napisal/-a adis Ne maj 06, 2007 8:48 pm

glede na to da si že imaš nekatere "favorite" bi ti predlagu recmo clio-ta, čeprav je o njem blo in še bo napisan marsikaj pa verjamem v to da clio nebi bil kar tako nekaj let najbolje prodajan avto v tem segmentu vozil ali pa celo ibizo vzem je isto avto na svojem mestu, nisem še slišal od nikogar ki jo ima da ima kake probleme z njo.....

Uporabniški avatar
IcEm4n
Mojster foruma

Napisal/-a IcEm4n Ne maj 06, 2007 8:54 pm

kva pa kkšn renault 19?
Slika

Uporabniški avatar
polo_gti
Novinec

Kraj: Za tretjim ovinkom desno

Napisal/-a polo_gti Ne maj 06, 2007 10:31 pm

...čez 14 dni bom prodajal svoj avto cordobo l.94, 1.6 motor, izredno lepo ohranjeno, brez posebnih nadaljnih stroškov, zdej tis k bo moj avto kupu bo presenečen nad njim, ker sem vse servisne intervale naredu + ostala popravila tako, da jest mislim, da ima avto do velikega servisa še najmanj 100 tkm in v tem času bo 100% dela brezhibn, prodajal jo bom za nekje od 1150-1300€, če te zanima odpiš na pm (btw oglas je na avto.net-u)
Največ se zaročenga kruha poje

Uporabniški avatar
alfaromeo155
Novinec

Napisal/-a alfaromeo155 Po maj 07, 2007 12:49 am

ce je dobra cordoba jo samo kup
DOBER NAKUP
love alfa

Uporabniški avatar
SpunkyRacer
Uporabnik

Kraj: Logatec

Napisal/-a SpunkyRacer Po maj 07, 2007 1:03 am

peugeot 306!...kr soliden avto...pa še izgled ima lep
Rally is not for fun, rally is for LIFE!

Mojster Miha
Poznavalec foruma

Re: AVTO ZA 1000-1300EUR

Napisal/-a Mojster Miha Po maj 07, 2007 5:19 am

grega88 je napisal/-a:Lep pozdrav!
Ze lep cas kopuje avto,ampak so ble pac moje zahteve prevelke a denarja premalo tako da sm se z usodo sprejaznu.Avto bom pac potrebovou za na fitness,potem relacija ljubljana-domzale pa kdaj pa kdaj na morje!Ker pa pac nimam rednega dohodka bi imel avto ki bi bili z njim stroski cim nizji in bi kljub prevoznemu sredstvu meu za ksno pijaco!V mislih sm meu ksnega bravota sm to bi bol tezko prslo v posteu,pol ksn clio,str punto,suzuki baleno,proton,twingo,alfa 145,opel astra,pezo 306,cordobo,ibiza.Lahko pa mi ksn pove svoje mnenje ter kaj bi on na mojmu mestu uzel!Zahvaljujem se vam za vas trud!

Pri nakupu oz izbiri daj prednost stanju vozila (ohranjenost, "nč rjav", nekaramboliran, vzdrževan ... ).

Osebno bi pogledal za kakšen AX - dizel, sicer dobrih ni ravno na pretek na trgu, torej bo potrebno malce več iskanja in potrpljenja. Sicer pa lahko tudi bencisko različico izbereš - nekoliko več bo "popila", izbira pa je bistveno večja

LP

Uporabniški avatar
pugi405
Poznavalec foruma

Napisal/-a pugi405 Po maj 07, 2007 8:41 am

yugo_tuning je napisal/-a:peugeot 306!...kr soliden avto...pa še izgled ima lep

kr soliden ja, sam ne za ta denar. ;)

grega88
Novinec

Napisal/-a grega88 Po maj 07, 2007 1:09 pm

usem se zavaljujem za odgovore!polo gti bom ti sporocil kako in kaj!jah takole je pac se morm sprjaznt da za ta denar ni avto z klimo tako da bo pomoje tut brez klime dobr!ja a mi lahko kej poveste glede vzdrzevanja?kaki so kej stroski nap. take cordobe od polota pa naprimer clio ali pa alfa 145,.. ker skratka mislm met avto vsaj ene 2leti minimalno dok ne pride mim kej bol konkretnega pa vec denarja!
višje,močneje,hitreje

Uporabniški avatar
lumpii
Stalni uporabnik

Napisal/-a lumpii To maj 08, 2007 8:59 pm

grega88 je napisal/-a:usem se zavaljujem za odgovore!polo gti bom ti sporocil kako in kaj!jah takole je pac se morm sprjaznt da za ta denar ni avto z klimo tako da bo pomoje tut brez klime dobr!ja a mi lahko kej poveste glede vzdrzevanja?kaki so kej stroski nap. take cordobe od polota pa naprimer clio ali pa alfa 145,.. ker skratka mislm met avto vsaj ene 2leti minimalno dok ne pride mim kej bol konkretnega pa vec denarja!

Jst ti svojga Cliota prodam.1.4 RT 5V, sinje moder. Sem pa iz Domžal.
E60 525dA M-Optic, 2005

Uporabniški avatar
lumpii
Stalni uporabnik

Napisal/-a lumpii To maj 08, 2007 9:03 pm

lumpii je napisal/-a:
grega88 je napisal/-a:usem se zavaljujem za odgovore!polo gti bom ti sporocil kako in kaj!jah takole je pac se morm sprjaznt da za ta denar ni avto z klimo tako da bo pomoje tut brez klime dobr!ja a mi lahko kej poveste glede vzdrzevanja?kaki so kej stroski nap. take cordobe od polota pa naprimer clio ali pa alfa 145,.. ker skratka mislm met avto vsaj ene 2leti minimalno dok ne pride mim kej bol konkretnega pa vec denarja!

Jst ti svojga Cliota prodam.1.4 RT 5V, sinje moder. Sem pa iz Domžal.

Aja pa servo volan ima, el. paket, servisno knjigo, brez rje.... Pa zelo lep je.( 1995 model), Registriran.
Če te zanima me kontaktiraj na privat.
E60 525dA M-Optic, 2005

Uporabniški avatar
GoGo
Uporabnik

Kraj: Severna Primorska

Napisal/-a GoGo To maj 08, 2007 9:17 pm

Brez klime jest nebi kupoval...

AX, eden zadnjih lentnikov, vsa oprema, avto je zanesljiv in šparoven.
http://www.avto.net/2004/osebna/oglas.asp?id=1412923#

Hyundai accent, zanesljiv in trpežen
http://www.avto.net/2004/osebna/oglas.asp?id=1397099#
http://www.avto.net/2004/osebna/oglas.asp?id=1361372#
Lep dan!

Uporabniški avatar
bass
Mojster foruma

Napisal/-a bass To maj 08, 2007 9:20 pm

Od teh je clio najbolj ekonomičen.
Polo 1,4MPI je meni žrl 10l/100km, alfa 1,4 ima podobno porabo kot polo/cordoba.
Če bi rad mel čez dve leti Avto (z veliko začetnico), vzemi zdaj neko šparovno gajbico ala citro ax, renaut 5, golf 2 diesel ali kaj podobnega, ostalo pa prišparaj ali naloži nekam za 2 leti.
Jeremy Clarkson je napisal/-a:You can not be a true petrolhead until you have owned an Alfa, until you have experienced that roller-coaster of pain, disappointment and agony for that brief moment, when everything works.

Uporabniški avatar
polo_gti
Novinec

Kraj: Za tretjim ovinkom desno

Napisal/-a polo_gti To maj 08, 2007 11:48 pm

polo_gti je napisal/-a:...čez 14 dni bom prodajal svoj avto cordobo l.94, 1.6 motor, izredno lepo ohranjeno, brez posebnih nadaljnih stroškov, zdej tis k bo moj avto kupu bo presenečen nad njim, ker sem vse servisne intervale naredu + ostala popravila tako, da jest mislim, da ima avto do velikega servisa še najmanj 100 tkm in v tem času bo 100% dela brezhibn, prodajal jo bom za nekje od 1150-1300€, če te zanima odpiš na pm (btw oglas je na avto.net-u)

da se mal popravim!!!...po vsej vrjetnosti avta ne bom prodajal, ker se mi ga še ne splača prodat, bistvo tega je, da bi nekomu drugemu delal uslugo, kar se tiče popolnega brezhibnega avta, je dost poskočen in se zlahka prehiti vsak avto, kamjon, bus v kratkem času, poraba je od 7-8l, kar je dost normalno, .....
Največ se zaročenga kruha poje
Vrni se na Kupovanje avtomobilov

Kdo je prisoten

Po forumu brska: Loky2 in 7 gostov