bizgec je napisal/-a:Tudi v SLO obstajamo vozniki,ki naredimo malo km.Recimo-za v službo ne rabim avta.Nato sem cel dan v kamionu.Ko se vrnem domov,se mi največkrat ne ljubi preveč.Zato tud avta ne vžgem,če ni treba.Od 23.12.2006,ko sem registriral avto,sem prevozil cca 5000 km.Po mojih predvidevanjih jih bom verjetno tudi v nadaljnje prevozil tu nekje.Pa ne ,da bi šparal avto.Pač ni potrebe.Pa tudi želje po brezciljni vožnji so me minile(EMŠO),oba fanta imata svoje avte,žena pa ne vozi.
Omenjeni avto ima morda realne km,morda ne.Če gledam po sebi,je vse možno.Je pa res,da če je avto uvožen,je verjetnost,da stanje ni realno.
Še ena zanimiva:os.avto,le
tnik 2000,prevoženih 18.000 km-kot nov.Osebno poznam avto in lastnika-toda kdo bi ob morebitni prodaji tega avta(razen mene in še koga od domačih) verjel v resničnost km?
Sam sem uvozil avto iz italije.Šel sem ga pogledat,naslednjič sem dal aro,tretjič sem pripeljal domov.Ima servisno,vedno na istem servisu,prvi lastnik,letnik 2000,prevoženih je imel 105.000 km.Verjel sem gospodu,zato sem ga vzel in sem zadovoljen.Je bilo pa vse to izvedljivo,ker je bil avto čisto blizu-v Gorici.Zato ne drži vedno rek,da so uvoženi avti
slabši in iztrošeni.Bizgec
abbe je napisal/-a:adis je napisal/-a:kdo ve ali je ali ni uvožen......se dogaja tudi v SLO da so vozniki ki naredijo max. 10000km z avtom na leto ampak je takih malo (penzionisti,......)
ce pogleda sslike vids da je navi v italjanscini.sepravi daje uvozen.kar se pa km tice bi pa skor prst dau da so zbiti km.
AudiFreak je napisal/-a:Po moje je fora. Spodaj piše, da je možno da so se zmotili. Kilomtre so se zmotili nalašč, samo da folk kliče, pol pa probajo oni prepričat klicatelja, da je avto kljub 184 k km vseeno dober.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 4 gostov