Borcix je napisal/-a:Hvala ti za izčrpen odgovor, vendar onih z 150KM niti ne gledam, bolj ali manj gledam one z 170KM. Bom pa vsekakor upošteval tvoj nasvet in avto pred nakupom prečekiral.
Hvala.
eclipse_R je napisal/-a:kokr sem gledal na carfolio.com ma 320 (170 KM) 2,2 mašino in 8,2 sekunde do 100 ter 225 km/h končno, 323 (172 KM in več navora) pa 2,5 mašino in 7,1 sekunde do 100 in 206 km/h končno. zdej ne vem kok točno je to, nej pove kdo ki si lasti ta avta. sicer pa ne vem, kako je lahko tako velka razlika v pospeških do 100 kmh, sej sta avta po podatkih na tisti strani 35 kg različno težka. a tistih 20 kmh končne tolko pospeška požre?
lp
eclipse_R je napisal/-a:tut mene je teh 7,1 malo zmotlo, zato pa sem napisal nej potrdi kdo
lp
eclipse_R je napisal/-a:kakšna pa je sploh razlika med 323 pa 325 (med motorjema mislim, glede na to, da sta oba 2,5)?
lp
Borcix je napisal/-a:Kaj mi pa kdo lahko svetuje glede notranjosti?
Leder, leder-alcantara, navadni žici ...
Ker pri ledru sem opazil da se naguba in ne zgleda več tako lepo, leder-alcantara mi je bombastičen, samo nevem kako je to kaj vzdržljivo.
Kot ponavadi imajo bolj ko ne avtoradijo z kasetnikom, a je dragi šport najti radio ki not paše? Oz. je možno predelati avte na kaki USB priklop?
Vprašanja nad vprašanji
Po forumu brska: cellist, Google [Bot] in 6 gostov