Nasveti in triki - kako kupiti dober avto, napišite pohvale in kritike prodajalcev

TilenR
Novinec

Fine cars

Napisal/-a TilenR Ne maj 13, 2007 9:06 am

Ali ima kdo izkušnje s tem prodajalcem?
Gledam tega passata. http://www.avto.net/2004/osebna/oglas.asp?id=1440378#
Seveda ima sumljivo malo km, sam če da garancijo, to tudi nekaj pomeni, pa razmišljam,da bi ga šel gledat.
Na forumu nič ne piše o tem prodajalcu, tk da bi bil vesel vsakega napotka, da se ne bom slučajno brezveze vozil v NM.
LP
Tilen

nejko307
Stalni uporabnik

Napisal/-a nejko307 Ne maj 13, 2007 9:35 am

malo sumljivo.......ni pa nujno.. :oops:

motor preveč čist ;) ...sumljivo malo kilometrov (magični)...NUJNO preveriti zgodovino.... itd..itd...

,,,hmmmm ...avto se prodaja takoj po velikem servisu :roll: :roll: :roll:

TilenR
Novinec

Napisal/-a TilenR Ne maj 13, 2007 9:54 am

Jah sej vem, idealen primer za nateg. Passat, 100 tisoč km, pa full ohranjen. Ne vem, mogoč še zmeri upam, da me bo kdo pozitivno presenetil. Kaj menite, to bi bilo dobr na kak VW servis peljat, da bi ornk pogledal, ali bi bil tut kak AMZS dober?

Uporabniški avatar
rover416
Poznavalec foruma

Kraj: žužemberk

Napisal/-a rover416 Ne maj 13, 2007 9:59 am

jst sm iz nm in sm enkrat gledal.en avto z ocetom.bols da ne govorim,sama j***a,vse neki zdelano.potem je zapru,in letos je spet odpru novo trgovino,sm pa vidu par avtov in ze mi zdijo neki srednjo ohranjeni,nism se pa spuscu v podrobnosti :D

Gobavc
Novinec

Kraj: LJ-Vič

Napisal/-a Gobavc Ne maj 13, 2007 1:35 pm

Ne razumem prodajalcev, ki špricajo zaščitno plastiko motorja z maxibrill-om. Samo da se sveti....Jaz mu ne verjamem prav nič, sploh upoštevajoč roverja416.

Uporabniški avatar
im nobody
Mojster foruma

Kraj: laško

Napisal/-a im nobody Ne maj 13, 2007 1:41 pm

pomoje motor bolj spucan kokr pa notranjost :roll: čeprav avto izgleda lepo ohranjen samose je treba ornk prepričat...zna bit tole nateg
passat 1.9 tdi 110,235 nm
Na levi pas...do konca gas
viewtopic.php?t=72616&postdays=0&postorder=asc&start=60

Uporabniški avatar
ervin30
Uporabnik

Kraj: Slovenska Bistrica

Napisal/-a ervin30 Ne maj 13, 2007 2:01 pm

vzame vap pa spuče mašino pa zgleda kot nova
Dobra ko bbska.
stara,okrogla, malo bolj siroka ..v svojih najbolsih letih pregresno draga .. zaj parkrat rukjena pa ze dostopna...

TilenR
Novinec

Napisal/-a TilenR Ne maj 13, 2007 2:06 pm

Ja sej mate menda prov. Ne bom se vozu in CE v NM samo zato,da bom ugotovu, da so spet ena j***a malce lepše slikana. Se mi je to že z enim 2 passatim naredil, tk da bi si človk mislu, da me bo izučil :)

JustMuC
Novinec

Kraj: NM

Napisal/-a JustMuC Ne maj 13, 2007 2:10 pm

rover416 je napisal/-a:jst sm iz nm in sm enkrat gledal.en avto z ocetom.bols da ne govorim,sama j***a,vse neki zdelano.potem je zapru,in letos je spet odpru novo trgovino,sm pa vidu par avtov in ze mi zdijo neki srednjo ohranjeni,nism se pa spuscu v podrobnosti :D

Ta človek je skoraj moj sosed, tko da mislim, da si ti malo zgrešil-ni prenehal s prodajo in njegovi avtomobili so vsi v dobrem stanju-vsaj kokr grem tam mimo ne vidim nobenega zdelanega. Drugače pa mislim, da so vsi ti avtomobili uvoženi iz Italije (vsi imajo servisno knjigo, realne km, nekarambolirani...). Moj sorodnik je pri njemu kupil BMW-ja in je zelo zadovoljen. Če pa ima kdo z njim več izkušenj pa naj pove...!?

LP

Uporabniški avatar
Patrik_A3
Mojster foruma

Napisal/-a Patrik_A3 Ne maj 13, 2007 2:11 pm

sem skoraj 100% da je ta passat uvožen!
Slika One day......BACK TO BLACK! Slika

Uporabniški avatar
ervin30
Uporabnik

Kraj: Slovenska Bistrica

Napisal/-a ervin30 Ne maj 13, 2007 2:52 pm

1000 % uvožen
Dobra ko bbska.
stara,okrogla, malo bolj siroka ..v svojih najbolsih letih pregresno draga .. zaj parkrat rukjena pa ze dostopna...

TilenR
Novinec

Napisal/-a TilenR Ne maj 13, 2007 2:53 pm

Sej nimam nič proti, če je uvožen, samo vprašanje, če so realni km. Pa tudi ena prejšnja izjava je zanimiva, kdo bi šel avto prodajat takoj po velikem servisu?

Uporabniški avatar
more
Novinec

Kraj: ljubljana

Napisal/-a more Ne maj 13, 2007 2:57 pm

Če ga boš šel gledat ga obvezno priklopi na računalnik (tester) da ti pokaže napake na vozilu in realne kilometre.

Uporabniški avatar
eclipse_R
Poznavalec foruma

Napisal/-a eclipse_R Ne maj 13, 2007 3:18 pm

tudi te kilometre, ki se jih tako pogleda znajo že zbijat, tako da se tut na to ne zanašat preveč ;)

lp
Slika

Uporabniški avatar
rover416
Poznavalec foruma

Kraj: žužemberk

Napisal/-a rover416 Po maj 14, 2007 11:16 am

JustMuC je napisal/-a:
rover416 je napisal/-a:jst sm iz nm in sm enkrat gledal.en avto z ocetom.bols da ne govorim,sama j***a,vse neki zdelano.potem je zapru,in letos je spet odpru novo trgovino,sm pa vidu par avtov in ze mi zdijo neki srednjo ohranjeni,nism se pa spuscu v podrobnosti :D

Ta človek je skoraj moj sosed, tko da mislim, da si ti malo zgrešil-ni prenehal s prodajo in njegovi avtomobili so vsi v dobrem stanju-vsaj kokr grem tam mimo ne vidim nobenega zdelanega. Drugače pa mislim, da so vsi ti avtomobili uvoženi iz Italije (vsi imajo servisno knjigo, realne km, nekarambolirani...). Moj sorodnik je pri njemu kupil BMW-ja in je zelo zadovoljen. Če pa ima kdo z njim več izkušenj pa naj pove...!?

LP

sej to ni vazn ce si sosed.je tud odvisn kok se clovek razume v avte,nism laik in nism presvercu en avto,in vem kaki so bli avti k sm gledu,se nasplosno je to da vecina prodajalcev uvaza avte,ker drgac v letu 2007 se neda vec sluzt ce kups avto pri nas :D

JustMuC
Novinec

Kraj: NM

Napisal/-a JustMuC Po maj 14, 2007 11:48 am

rover416 je napisal/-a:
JustMuC je napisal/-a:

LP

sej to ni vazn ce si sosed.je tud odvisn kok se clovek razume v avte,nism laik in nism presvercu en avto,in vem kaki so bli avti k sm gledu,se nasplosno je to da vecina prodajalcev uvaza avte,ker drgac v letu 2007 se neda vec sluzt ce kups avto pri nas :D

Kdo je pa reku, da je važno, če sem sosed ali ne??? :P Grem pač dostikrat tam mimo in vidm, da so avtomobili saj kar se zunanjosti tiče zelo dobro ohranjeni.
LP

Uporabniški avatar
Shebo
Poznavalec foruma

Kraj: Nuclear City

Napisal/-a Shebo Po maj 14, 2007 12:50 pm

Ta avto sem danes hotel it na ogled in mi je tip po telefonu rekel, da je rezerviran do 18.00. Pa potem nisem šel. Avto je uvožen iz Italije.
THE GOLDEN YEARS have come at last - I cannot see, I cannot pee, I cannot chew, I cannot screw, My memory shrinks, my hearing stinks, No sense of smell, I look like hell! My body's drooping, got trouble pooping. The golden years have come at last... THE GOLDEN YEARS CAN KISS MY ASS!

jony
Novinec

Napisal/-a jony Po maj 14, 2007 1:37 pm

Sej ma 3/4 avtov, ki se prodaja na avto.net PRAVKAR opravljen velik servis.:EE
Ha dobra fora

Uporabniški avatar
ban
Mojster foruma

Napisal/-a ban Po maj 14, 2007 1:45 pm

Kolker jst vem fine cars večji del uvaža avtomobile iz italije, lahko pa da tud iz kakšnih drugih držav. So pa kr solidno ohranjeni, vsaj tako na videz.

protonika
Stalni uporabnik

Napisal/-a protonika Po maj 14, 2007 4:30 pm

Sh3bO je napisal/-a:Ta avto sem danes hotel it na ogled in mi je tip po telefonu rekel, da je rezerviran do 18.00. Pa potem nisem šel. Avto je uvožen iz Italije.

Mene pa zanima, kaj pomeni certifikat - garancija?
Protonika ima bullbar.
Vrni se na Kupovanje avtomobilov

Kdo je prisoten

Po forumu brska: Google Adsense [Bot] in 5 gostov