zisk je napisal/-a:torej...ali mi nakup odsvetujes? avto ima tudi nekaj dodatne opreme...tudi klimo. ali se morda zaradi te opreme kaj razlikuje masina od prejsnjih modelov oz. ali so vse te masine 318 enake?
sonček je napisal/-a:Na kratko, avto je potrebno it na ogled in potem lahko rečeš, da je vredu, seveda je nakup pravilen, če se odločaš za tak avto, motor pri takih kilometrov ima lahko šele pol življenjske dobe, bo pa sigurno bolj varčen kot kakšen drug avto z 1.6 motorjem ali 1.8 motorjem k nikamor ne grejo,imajo mal konjev, če pa jih preganjaš pa pijejo 10l+. Priporočam nakup ampak priporočam tudi temeljiti pregled avta, ne se zaletiti, če vidš uh bmw nej bo kakrš je ne tega delat ampak sprobaj ga, poslušaj, ...
P.S. Tud sam ga bom začel kaj kmalu iskat samo me skrbi, ker je težko dobit dobrega
im nobody je napisal/-a:sonček je napisal/-a:Na kratko, avto je potrebno it na ogled in potem lahko rečeš, da je vredu, seveda je nakup pravilen, če se odločaš za tak avto, motor pri takih kilometrov ima lahko šele pol življenjske dobe, bo pa sigurno bolj varčen kot kakšen drug avto z 1.6 motorjem ali 1.8 motorjem k nikamor ne grejo,imajo mal konjev, če pa jih preganjaš pa pijejo 10l+. Priporočam nakup ampak priporočam tudi temeljiti pregled avta, ne se zaletiti, če vidš uh bmw nej bo kakrš je ne tega delat ampak sprobaj ga, poslušaj, ...
P.S. Tud sam ga bom začel kaj kmalu iskat samo me skrbi, ker je težko dobit dobrega
malo pije?aja od kdaj pa to?pa ti kr bmw-ja 1.8 ko ma 140 konjev preganji bomo vidl kak ti bo na števcu zabijal cager...--ok če pa narobe kaže ti bo pa žrl 16 litrov![]()
SAVINJCAN je napisal/-a:Ziggy je napisal/-a:mal se oglasi na bmwslo.com pa imaš tam na to temo napisanih miljon debat. Sam vozim 320i coupe, 95 letnik, poraba je okol 9 litrov (1.8i od kolega pije skor isto). Zdej eni bmw feni pravjo da se ta avto pri 200.000 km šele dobro ulavfa, kar je na pol res.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ziggy je napisal/-a:im nobody je napisal/-a:sonček je napisal/-a:Na kratko, avto je potrebno it na ogled in potem lahko rečeš, da je vredu, seveda je nakup pravilen, če se odločaš za tak avto, motor pri takih kilometrov ima lahko šele pol življenjske dobe, bo pa sigurno bolj varčen kot kakšen drug avto z 1.6 motorjem ali 1.8 motorjem k nikamor ne grejo,imajo mal konjev, če pa jih preganjaš pa pijejo 10l+. Priporočam nakup ampak priporočam tudi temeljiti pregled avta, ne se zaletiti, če vidš uh bmw nej bo kakrš je ne tega delat ampak sprobaj ga, poslušaj, ...
malo pije?aja od kdaj pa to?pa ti kr bmw-ja 1.8 ko ma 140 konjev preganji bomo vidl kak ti bo na števcu zabijal cager...--ok če pa narobe kaže ti bo pa žrl 16 litrov![]()
Problem pri 1.8i je samo da je 4valjnik brez vanosa in pije praktično isto (po tovarniških podatkih in po dejanski primerjavi) kot 6valjni 320i,323i in celo 328i ki pije praktično isto kot moj (spet tovarniško in poznam ljudi ki imajo tas motor) tko da šestaki so res varčbnejši v primerjavi z konkurenco(predvsem zaradi vanosa), medtem ko bi za 1.8i to težje trdil. Zdej poraba 9litrov ni ravno majhna ni pa tud neki blazn velika, tko da to je stvar okusa, pa btw 1.8i ima 115KM
Po forumu brska: Google Adsense [Bot] in 4 gostov