xardas212 je napisal/-a:moj foter si je zmislo da bi si kupo mercedes e-class od letnika 2003 pa me zanima če ma kdo ta avto doma če so kaki problemi al pa kaj podobnega kupo pa si bo vrjetno kake 2 leti starega tak da če kdo ve če so kaki problemi naj pove bom zelo hvaleže

Ko se kupuje neko vozilo se naredi naslednje.
Predvsem se opredeli finančne zmožnosti, ker avtomobilov se ne kupuje z zbiranjem kinder jajčkov. Napiše se želje, pričakovanja, oprema, uporaba vozila.
E razred je v redu avto vendar so do letnika 2004 imeli nekaj težav s kavaliteto. Predvsem elektronika. 270 CDI je najslabša izbira dizla! Zakaj? Zato, ker je to 5 cilindrski motor, je glasen, je požrešen, je nezanesljiv, predvsem pa ne kaže svojih konjev, cca. 177KM. V podjetju smo imeli 270CDI ter še vedno imamo 320 CDI. Ne bom sedaj tukaj vsega pisal, vendar ti povem to, da je bil 270 več na servisih kot pa na cesti. 320 dela brez problema še dan danes. Če imaš posebno željo po opisih obeh vozil mi to sporoči pa ti napišem opremo, letnike, servise, stroške, bla bla bla
Še to,
320 CDI se je izdeloval v dveh izvedenkah. In sicer, 204 KM ter 224 KM. Predvsem zadnji je odličen motor, s tem imam praktične izkušnje.
O komentarjih, to je najslabši motor, potem pa vsak brani svojega favorita s tem ko nekaj v prazno nabijajo, napišejo pa bore malo podatkov bi jaz jemal z rezervo.
Karkoli te zanima, kar na dan.
LP