Najprej takole ane: avto s klimo mnogo lažje prodaš, kot brez klime - seveda pa imajo pravilmo tisti s klimo višjo ceno. Kot so ti ostali svetovali, če ni ravno amerika razlike med tistim brez klime in tistim z njo, absolutno vzami tega, ki klimo ima. Prav tako, zakaj bi se odpovedala zračni blazini in lažjemu obračanju in parkiranju s servo volanom? Sam dam gotovo glas za leto starejše vozilo.
Kar se tiče porabe in klime je pa takole: klima je hudič, če imaš naprimer 1.1 tone težak avto, 60 konjev in npr 1.4 mašino. V takih primerih, ko užgeš klimo, je tako kot bi ubil pol konjev, ki jih avto ima in jasno potem nikamor ne gre. Posledično seveda začneš avto tiščat in rezultat je tukaj: tudi po 2l večja poraba. Tako je bilo pri meni pri Seat Ibizi, letnik 00. 1.5 motor, kolikor sem pogledal na avto.net ima 1.3 mašina 85 konjski motor, mašina 1.5 pa 90 konjski motor. Zavarovanje pa se računa v KW, kar pomeni, da ostaneš v istem razredu glede konjev (pa seveda od vrednosti novega avtomobila). Je pa res, da po kubaturi, prideš en razred više, a razlika je zanemarljiva - ne verjamem, da v vseh stroških skupaj več kot kakih 50-100€ (pri vsem - cestni sklad, zavarovanje,...). Na
http://www.poraba.com sem pogledal poraba Hydai Accenta - porabo imajo tako 1.3 kot 1.5 motorji med 6 in 8 l. Koliko ti bo žrl, je odvisno od tega, al se boš cjazla po mestu v prometni konici, načina vožnje, tlaka v pnevmatikah, vdrževanja avta (vsi menjani filtri npr na velikem servisu prnesejo tudi po 1l / 100km manj,...) tako, da lahko zaključiva, da omembe vredne razlike v porabi med 1.3 in 1.5 ni. Glede nato, da je 85 konjev dovolj za vožnjo s klimo, ti bo, kot v vsakem dovolj močnem avtomobilu s klimo, poraba narasla za slab liter. Spet pa se da tudi pri tem kaj prišparat: npr če se peleš v štacuno se ti avto do tam, ker je 2km, niti shladil nebo. Prav tako v najhujši vročini vožnja s klimo pripomore k večji varnosti tebe - večja zbranost, pa air bag v trenutku nebodigatreba, pride prav, servo pa tak vedno. In za konec, tudi prehitevanja so lažja s močnejšim motorjem.