Hvala vnaprej

lenivec je napisal/-a:jaz bi tut med tema dvema vzel xantio. udobna dostibol, pa še problemov z rjo nebo.
Ja, na relaciji in na AC (po omejitvah ali pod). V mestu kar računaj 9-10.Motor 1.6i 75 KM porabi 5.5 do 6.5 L/100Km,
sebaveh je napisal/-a:Nekatere Vectre A so tako kot loterija. Naša naprimer, je bila kupljena v Belgiji in dosti manj rjava od tistih, ki so bile kupljene pri nas. Avto je osnovni model, brez kake dodatne opreme. Motor 1.6i 75 KM porabi 5.5 do 6.5 L/100Km. Glede rje je pa nasploh vedno tak - treba jo je ustaviti, še preden je luknja skozi. Drugače je to zanemarjanje avta.
Caby je napisal/-a:Mal sm gledu kakšen avto bi si lahk kup za ukul 500-1000€ pa da ma čimveč opreme pa dokaj udoben in spodobn avto in ne tak k kumi še stoji na kolesih. Pa se mi je nekak zazdelu da Opel Vectra a bi bla primerna. Pa me zanima kuk kej tu pije pa kater motor je priporočljiv (men se ne gre za tu da je čim močnejši: max: 90KM) pa kolk je kej problemov z temi serijami Vecter. Sm pa še opazu tud Citroen Xantie seveda za isti dnar pa me isto zanima za le-te![]()
Hvala vnaprej
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 22 gostov