glavne lastnosti avtomobila pa so servo volan, diesel motor, pa po možnosti še klima

kaj mi svetujete, kaj se splača kupt?
aja denarno naj nekje tja do 3500, mogoče 4000 evrov

hvala za nasvete

komen je napisal/-a:kaj pa kašn fiat?vem da so to za marsikoga italijanska j***a, ampak mi imamo 3 fiate pri hiši in z nobenim nikoli nismo imeli problemov...so pa cenovno zelo ugodni glede na to kaj ponujajo...drugač za ta denar jst mojga bravota prodajam...ma pa avtomatsko klimo, vso opremo, pa še kr luštn zgleda
vem da bo kdo reku, da sm že tečn, kr tuki ponujam moj avto, ma tako je če ga želiš prodat...je pa res kot nov..
sej o ceni pa se lahko še kaj zmenva, da bo za oba ql
ivanetich je napisal/-a:o se vas je neki odzvalo:) komen kaj pa vem o fiatu še nism razmišljal .![]()
dej kšne slike...prnas ma malo ljudi fiate...sm slišu da niso dobri avti...bi mogu probat![]()
zakaj ga pa prodajaš? a pa tud neki avto akustike ma ane?
ervin30 za polota se nekak najbolj ogrevam ja...enga dizla..sam so kr dragi:)
myster jst sm že gledu te avte sam probat je treba ne? vsakega it pogledat treba bi si cajt vzet...
patrik za ibizo pa neznam. mamo duma cordobo l.94...k je notr ista k polo no...
neznam nism še sploh ibize gledu. bom zdej malo preveru.
kako pa je s klimo? avtomatska je velik boljša ane? k pa navadna.
hvala vsem zaenkrat kr dejte še kak predlog:)
c.o.b. je napisal/-a:6N2 je oznaka modela in ti okvirno pove tut kdaj je bil avto izdelan.
ivanetich je napisal/-a:ja sj zato jst hočm avto k bo diesel da bo manj porabu...
k un od komna fajn supr zgleda sam škoda k je bencinar:)
speedfreak jst bi tud kakšno corso sam kaj k je ni za tako ceno k bi jst rad:)
zakaj pa ne pežoja? punto mi nekak ni:) kaj jst vem dejte še kak link zdravn pa hvala vsem:) carji ste:)
P.S. pa meni še neki ni jasno... kak je to Polo 6N2 ?vidm da majo velik rezervnih delov...
samo nikjer na netu ga nism najdu.
Patrik_A3 je napisal/-a:ibiza sdi
sonček je napisal/-a:Patrik_A3 je napisal/-a:ibiza sdi
jp tole bi bil dober nakup, morda moraš razmiliti o nakupu diesla, ker bencin je danes 264 tolarjev oz 1,....€ diesel pa 230 tolarjev.
Veš odvisno kaj hočeš, namen avta, letno število kilometrov, bi lahko to mal napisal, da vemo kateri avto ti naj predlagamo, recimo jest imam benca moral pa bi imeti diesla, ker delam letno število kilometrov od 25 tkm dalje, ne maram majhnih avtov, kaj pa golf 3 sdi oz. TD ali tdi ampak težje jih dobiš. Brat ga je kupil l.97 in je nadvse navdušen nad tem avtom, jest sem zaenkrat zadovoljen z svojim avtom dobu pa sem ga izKrasa in je lep, merkan, skoz serviran in nobenih težav zaenkrat edino na začetku sem reskiral in dal gor n a avto
ivanetich je napisal/-a:sonček je napisal/-a:Patrik_A3 je napisal/-a:ibiza sdi
jp tole bi bil dober nakup, morda moraš razmiliti o nakupu diesla, ker bencin je danes 264 tolarjev oz 1,....€ diesel pa 230 tolarjev.
Veš odvisno kaj hočeš, namen avta, letno število kilometrov, bi lahko to mal napisal, da vemo kateri avto ti naj predlagamo, recimo jest imam benca moral pa bi imeti diesla, ker delam letno število kilometrov od 25 tkm dalje, ne maram majhnih avtov, kaj pa golf 3 sdi oz. TD ali tdi ampak težje jih dobiš. Brat ga je kupil l.97 in je nadvse navdušen nad tem avtom, jest sem zaenkrat zadovoljen z svojim avtom dobu pa sem ga izKrasa in je lep, merkan, skoz serviran in nobenih težav zaenkrat edino na začetku sem reskiral in dal gor n a avto
zakaj bi še razmišlal o nakupu dizla? a niso tud bolj kvalitetne mašine? kaj mislš da se bo dizl izenačil po ceni z bencinom? jst nism tok na tekočem v tem avtomobilizmu:)
ja golf bi bil supr, sdi al pa tdi, sam če bi najdu kšnga...za štirko nimam dnarja...trojke se mi zdijo malo znucane kokr jih gledam na netu.
kako to da si se ti odloču za bencinarja?
namen avta je vozit se drugo leto v lublano z njim k študiram pa sm v študenstkem domu...razdalja je približno 100km...to dvakrat na teden...pa tk čez viknd kam...kolegi, fešta, eno drugo sj veste...pač en navadn avto...
nekak so mi dizli ušeč k malo porabijo:)
zdej na leto neznam kok to znese...neki zelo veliko kilometrov nebom naredu...
bi pa kdaj šel na morje al pa na kak izlet tud z avtom...tk da po možnosti da je klima notr:)
hvala vsem za nasvete:) če bo avto bo kak pir:)
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 10 gostov