S|icKeR je napisal/-a:dvomim da je bolši kot 1.5dci. 2.2 je pa polomija od motorja. ne gre tko kt bi mogu it, pa še stalno nekaj crkuje (govorim iz izkušenj ker sem delal na renojevem servisu). 1.9 je pa sploh prešvoh za tako kravo. 170KM za moje pojme je minimum za tak avto.
joani je napisal/-a:ja kaj pa če bi ga načipau????
S|icKeR je napisal/-a:za renoja se najbolj splača pbox modul. cena je malenkost višja kot za čip, a ne vpliva na eletroniko. doda pa do 30% moči in navora.
Kael: nisem te nič obtoževal, sploh nisem apeliral nate, samo svoje mnenje sem povedal :P fotr ma caddy 1.9 tdi 105km, gre nikamor, porabo pa ima 8-8.5 ker je večinoma na avtocesti in pod 150 se ne vozi. too much! medtem ko pa ima fotr od punce alteo 2.0 tdi 140KM, s pboxom 170KM in se tut vozi skoz nad 160 pa ima porabo 5.6. tko da tle se pa jz strinjam s tvojo trditvijoIMO je VW-jev 105KM tdi zelo zgrešen motor.
kljukec je napisal/-a:S|icKeR je napisal/-a:6 prestav. pbox pa priporočam, izkušenj pa nimam.
a res
kolega ma 1.9 105km leona pa ma 5 predstav- saj kokr jst vem
kar se tiče pboxa- vsi priporočajo pravi čiptunning- sicer z pboxom nimam izkušenj, mam pa zato z čiptuningom
lp
Kael je napisal/-a:kljukec je napisal/-a:S|icKeR je napisal/-a:6 prestav. pbox pa priporočam, izkušenj pa nimam.
a res
kolega ma 1.9 105km leona pa ma 5 predstav- saj kokr jst vem
kar se tiče pboxa- vsi priporočajo pravi čiptunning- sicer z pboxom nimam izkušenj, mam pa zato z čiptuningom
lp
VW izdeluje motor 1.9 TDI s 105 KM tako s 5 prestavami kot 6 prestavami. V nekaterih modelih, npr Golf V je mogoče met 5 ali 6 prestav, v Seat Leonu samo 5 in tako dalje. Prav imata torej oba, glede prestav motorja. Koliko jih pa je v Caddyju konkretno, pa je verjetno odvisno od izbire.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov