IcEm4n je napisal/-a:zdj, kolk bom delu težko rečem, dnevno bo pa zihr vsaj 50 kilometrov (25 v eno smer za faks), pa pol še mogoče kj tko, pa pol med počitncam tud podobno. Pomoje da bi v enem letu zneslo okrog 20k km (vem d boste zdj eni rekl, da se ne bo splačal za dizel).
Sj za twingota sm nekak v dvomih, kko bo čez par letih glede velikosti. Pr Renaultih me nekak najbl dizel vleče (ker je res šparovček), pa tud še kkšn dodaten popust bi dobu (ker je že en avto kupljen bil pr tisti avtohiši). Pr astri mi je pa sama oblika avta všeč, pa tud sama vožnja je zadovoljiva (mamo doma gtc-jko 1.6), pa ugodna cena (po uradnem ceniku mislm da skor 19k €).
Kar se pa cene tiče pa recmo tm okrog 13.000€ za te "tamale". Aja, pa k si vpraša, če mora bit nujno Renault. Ne! Loh tud kj druzga predlagate (sam ne fieste, citroenov, hyundaiev).
Kko se primerjata CDTI (isuzujev) in DCI?
juan86 je napisal/-a:Ej IcEm4n, a ti slučajno ista oseba iz mn3njalnika![]()
Sicer pa, kaj pa kakšen Grande Punto (če bi kupoval novo avto v takem rangu bi ga sigurn vzel), Toyota Yaris in podobne.
Pa ti kr kup dizla, če boš delal 20k kilometrov na let se ti bo že poznal na dolgi rok.
če dobiš pa za tak denar tako Astro pa jo takoj vzem, ker to je pa res ugodno
IcEm4n je napisal/-a:speedfreak, na kolkih že res?![]()
Kar se tiče peugeota, je tud med dražjimi, pa še to opozarjam, da mašina ne več kot 110KM (oz 80kw). Pa tud Grande Punto mi nekak ne sede več (včas mi je mal bl), Yariska mi tud nekak ni všeč.
Ja, dCi-ji so drgač dokaj občutljivi na petrolovo nafto, ga tud še kr dobr poznam (ma ga moj brt v svojem cliotu, ga tiši, pa ma 4,7l/100km, se mu je kr splača splačal), pa tud men je zanimivv ta Rip Curl, edin avtomatsko klimo bi mel (kot si že reku DaDek). Sm šu zdele mal po avto.net gledat in mi je najbolj v oči padu tale: http://www.avto.net/2004/osebna/oglas.asp?ID=1430533# edin vprašat morm za ceno (upam d me nov na rt vrgl![]()
).
juan86, ne, me sploh ni na mn3njalniku
IcEm4n je napisal/-a:je uredu, sam kaj ko mi bo pomoje kmal prejehn ratu. Pa tud dvomm, da bo tanov twingo držu ceno tko kot tastar (ker niti ni tok poseben kot enka, pa še u sloveniji ga delajo in je mal bl običen) in bo skor gotov podobno kot s clioti.
Sm pa po avto.net gledu kolk majo GTC-jke ceno in jo kr lepo držijo
Po forumu brska: Google [Bot] in 6 gostov