prvo vsem en le pozdrav,
me pa zanima kdaj pride Golf VI in če se mi zdaj splača kupiti Golfa V.

Nekje piše 2009 nekje pa 2008?
Se opravičujem, če je že kje ta tema.
LP
NRG je napisal/-a:Zdravo,
prvo vsem en le pozdrav,
me pa zanima kdaj pride Golf VI in če se mi zdaj splača kupiti Golfa V.![]()
Nekje piše 2009 nekje pa 2008?
Se opravičujem, če je že kje ta tema.
LP
adamovc je napisal/-a:rini je napisal/-a:Jaz bi počakal, denar za dve leti dobro naložil in dobil najmanj 50% več sredstev.
Najmanj 50%? Super, povej, kam ti nakažem denar, jaz sem zadovoljen s 30%, vse kar je več je tvoje.
stench je napisal/-a:Če mene vprašaš kupi petko danes in ne čakat da pride šestka ven čez dve leti, ker tako ne boš nikdar avta kupil.
rini je napisal/-a:adamovc je napisal/-a:rini je napisal/-a:Jaz bi počakal, denar za dve leti dobro naložil in dobil najmanj 50% več sredstev.
Najmanj 50%? Super, povej, kam ti nakažem denar, jaz sem zadovoljen s 30%, vse kar je več je tvoje.
Si že slišal za Ljubljansko borzo in delnice podjetij v indeksu SBI20?
Primer: pogledaš delnice Petrola. V zadnji dveh letih 200% donos. Ne potrebuješ izobrazbe ekonomista, službe borznega posrednika, znanje angleškega jezika, ogromno časa... le odpreti moraš oči. Vedno se vprašaš, zakaj vložiš denar prav v tisto določeno podjetje. Npr. za Petrol: ljudje si vedno težje privoščijo dobrine, se sprašujejo ali bodo vzeli bel kruh ali si lahko privoščijo črnega... ampak potem ista oseba pride na bencinsko črpalko in ji ni problen za 50€ natočit goriva. Za gorivo bo vedno denar. Da bi tuja naftna družba postavila svoje črpalke poleg petrolovih, ni nobene možnosti, ker potem bi raje prevzela Petrol in vse njegove črpalke. Tukaj je potem prevzemna premija, ki je spet na strani delničarja (+dodatnih cca. 100%).
To je le en primer.
Po forumu brska: Google [Bot] in 5 gostov