Nasveti in triki - kako kupiti dober avto, napišite pohvale in kritike prodajalcev

Uporabniški avatar
m_vidi
Nov uporabnik

Kraj: ljubljana

Audi A3 Bose sound sistem ??

Napisal/-a m_vidi Sr jun 20, 2007 8:17 am

Ima kdo kaj podobnega oz je sedel v cem podobnem .. Bose sound sistem ..gre se za tale avto pa me zanima ce je ze kdo kej tacga imel kako se kej slisi ..pac karkoli.. pohvale / graje ...sem ze poslusal v A8 pa je ful dobro..sam ja to je cist drugo..
Audi A3:
http://www.avtocenter.si/avtomobili?m=a ... 0&navi=ppc

Uporabniški avatar
rover416
Poznavalec foruma

Kraj: žužemberk

Napisal/-a rover416 Sr jun 20, 2007 8:26 am

bose je zmeraj slavil po dobri akustiki.tko so tudi sigurn poskrbeli v serijskih avtomobilih. jst sm enkrat poslusal.sisitem in sm presenecen nad kvaliteto kar ponujajo.kicka dost visokih dost,mislim da je vredno tega dnara ce se noces drugace lotit dobre akustike.samo mislim da je zadeva pri novem avto zlo draga,akr bi za ta denar dobil se tudi drugje dobro akustiko

Pepo25
Novinec

Napisal/-a Pepo25 Sr jun 20, 2007 10:04 am

Oče ima bose sistem v A4-ki, zvočniki so razporejeni po celem avtu, zvok je odličen, res pa je da je v osnovi drag sistem, ki pa je vreden svojega denarja... Se mi zdi da sam ne moreš ustvariti takšnega zvoka (s tem mislim da dodatno namečeš v avto zvočnike, kii jih kupiš npr. v bigbangu)

Uporabniški avatar
ervin30
Uporabnik

Kraj: Slovenska Bistrica

Napisal/-a ervin30 Sr jun 20, 2007 12:49 pm

malo si falil temo ;)
Dobra ko bbska.
stara,okrogla, malo bolj siroka ..v svojih najbolsih letih pregresno draga .. zaj parkrat rukjena pa ze dostopna...
Vrni se na Kupovanje avtomobilov

Kdo je prisoten

Po forumu brska: Google [Bot] in 4 gostov