PRODRIVE je napisal/-a:V živo si ga lahko ogledaš v BTC-ju v hali Interšpara,tam se mi zdi da je 2.0 TDI 150 KM
Seat je s tem mesecem v ponudbo pri Leonu dodal dva motorja: bencinskega 1.8 TFSI 16 V s 160 KM - idealen motor za stanje na črpalkah in 1.9 TDI motor s 90 KM - kar pa je za moje pojme za 1360 kg težak avto preprosto premalo. Sicer pa sta v ponudbi, če se pogovarjamo o dizlih še 2.0 140 KM in 170 KM motor. TDIja s 150 KM ni, vsaj js ga še nisem videl.
Em samo ena malenkost: Seat Leon Nitro in Seat Leon je en in isti avto, razlika je le v tem, da za meglenke, nekaj kroma, odbijače, pragove, izpuh, spojler plačaš

. Je pa res cena, glede na to kaj dobiš zraven relativno ugodna - čeprav meni osebno Nitro Leon preprosto nekako ne sede. Mi je navaden Leon lepši. Tako da je danes po štacunah mogoče dobiti tako z paketom Nitro, kot brez paketa Nitro. Tako, da ne bo kdo mislil, da je Leon Nitro sedaj neka raketa, s športnim podvozjem ali čemerkoli. Nikakor, povsem isti avtomobil. Nekomu je pač všeč dodatna plastika, drugemu pa ne. Meni osebno ni, zato imam tudi na uradnem računu napisano "Seat Leon Nitro"... a sem jim tist grd spojler, pragove in odbijače pustil tam in zato dobil dost nižjo ceno + kup opreme.
Glede avto Jarc hiše v Mariboru: tam jaz osebno nebi kupil Seata, saj imajo v osnovi že nekam visoke cene, ali pa "po pomoti napačno napisan podatke na internetu", pa ko sem sam bil ta in iskal ponudbo, nad njimi nisem bil najbolj zadovoljen (ne glede interesa iskanja avtomobila, do odnosa...). V kolikor se odločaš za Leona, bi osebno, ker si že v Mariboru šel pogledal Avto Ori v mursko soboto - (avtohiše ne poznam, zato ti ne morem svetovati, imajo pa dobre ponudbe na avto.net za nova vozila) izgledajo pa zelo ugobno. Prav tako si vabljen tudi v Celje, v Drešinjo vas, v Seatovo avtohišo Drev (več kot že omenjeno PM - osebnih sporočil).