DaDek je napisal/-a:glej pred dobrim letom sem se zanimal za takrat seat leona (novega, stari model), da nebom zdaj nekaj napamet govoril, mam nekje mapo kjer sem vložil izračun not, bom poiskal pa napisal tukaj.. vem pa da me je hypo prišel ceneje.
lp,
A si ti to dal pri Jarcu izračunat? Potem se ne čudim, ker je tudi k Drev, ravno ko sem podpisoval kreditne pole uletel en mariborčan, totalno razpizdjen, ko so ga pri Jarcu obravnavali kot zadnje tele in naj bi dobil kredit z obrestno mero za 1.5% vijšo kot je bila na moji kreditni poli, višina kredita pa nižja, saj je kupoval bencinca. Zdej če pa je bilo to s kreditom res ne dam roke v ogenj, ker nisem videl njegove pole, ampak očitno, so ga vsaj z odnosom fajn polomili....
@oooooo: malo pazi, kaj po forumu pišeš, ker kljub temu, da je to javni forum ane, je takšna obtožba že res huda. Itak smo Jarcu vsaj na tem forumu že nekajkrat totalno sklestili ugled, ampak ta je pa precej huda obtožba. Nekaj je nateg za 1% pri obrestni meri, neprijaznost - prodat razbit avto, pa je čez vse meje. Moraš vedeti, da se sama ekipa avtomobilizem.com trudi tudi za kredibilnost foruma. V kolikor pa je stvar resnična, te VLJUDNO PROSIM, da to kolegico PROSIŠ, naj dogodek PRIJAVI tudi na VOLKSWAGEN koncern Slovenia, da bo ta banda Jarčevska v mariboru nehala metat slabo luč tako na Seat, kot še na katero drugo znamko tega koncerna!