Nasveti in triki - kako kupiti dober avto, napišite pohvale in kritike prodajalcev

molat
Nov uporabnik

Hyundai Sonata 2.0GLS 2004?

Napisal/-a molat To jul 03, 2007 9:10 am

Zdravo

Zanim me kaj menite o tem avtu: Hyudai Sonata 2.0 GLS (2004).

Vsi, ki majo hyundai-je, ji hvalijo. No, ne da so dizajnerski dosežek ampak da menjajo olje in tankajo bencin; skoraj dobesedno: od ponyev, accentov, do večjih.
Pa tale 2.0 DOHC mašina (naj bi blo cca.70kkm) naj bi bla vzdržljiva. Kolk sem bral po internetu vsi zelo pohvalijo sonato.
Sem čisto odprt za ideje in se ne nagibam na to ali ono stran, tako da... Ampak tele hvale na račun zanesljivosti me pa vseeno ne pustijo hladnega.

Vsako mnennje dobrodošlo.

Hvala in lp!

Uporabniški avatar
kochar
Novinec

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a kochar To jul 03, 2007 10:32 am

Za moje pojme zelo dobra izbira. Konkretnih izkušenj s tem vozilom sicer nimam, ampak če je približno tako zanesljiv kot ostali avtomobili te znamke, je to odličen nakup za relativno malo denarja, glede na velikost, opremljenost, motor,.. edino poraba zna biti visoka, ampak to naj raje kdo iz izkušenj pove.
Se pa moraš zavedat, da če kupiš tak avto, se ga najbolj splača zvozit do konca, saj je rabljeno korejsko limuzino nemogoče prodat za neko spodobno ceno.
I'll be back.

Uporabniški avatar
Elantrinho
Novinec

Kraj: Postojna

Napisal/-a Elantrinho To jul 03, 2007 10:40 am

Jst ti bom reku takole.Avti so zanesljivi in se nekvarijo.To govorim iz svojih izkušenj lahko se pa zgodi,da se pokvari kokr pr vsakem avtomobilu.Stari je mel accenta 1.3 benziner 5 let in se ni nikoli nč pokvarilo zatem je zamenjal za Elantro 2.0 diesel,ki jo je meu 3 leta in zdaj ima ta najnovejšo Sonato 2.4 benziner 2 leti in se zaenkrat nekvari.Sam osebno pa imam Elantro 1.6 benziner 3 leta in z njo tudi nimam problemov.Moj stari je reku,da na tej znamki ostane dokler bo živ.Sam pa menim takole če mislš met avto za mau več let in z njim malo problemov pol si kupi Hyundai,če pa ga mislš met za mal časa pol se ti pa nesplača k hitr zgubljajo na ceni.
Lep pozdrav ;)

molat
Nov uporabnik

Napisal/-a molat To jul 03, 2007 11:17 am

@Elantrinho, @kochar:
hvala!

Avto je sicer "ladja", pa čeprav sem navajen na karavana se mi zdi dolg (4.8m).
Mata pa čist prou: in sem o tem razmišljal: če se za to odločim, potem bo moralo bit to za kar nekaj let, ker se ti avti slabo prodajajo (če ga sploh lahko) in (še posebej ko bo imel npr. 8 let), pa še cena ne bo nikakršna. To je en velik minus...

Je pa feeling, čist neki druzga, ne vem ko sem se usedu notr užgal motor: deluje zelo prefinjeno, gladko laufa, okna, vrata,... vse je zelo "smooth".
Ko sem šel potem malo gledat ostale (evropejce) se mi je zdelo, kot da odpiram vrata na stoenki. Ajd mal za šalo, mal za res; ampak ma stil.

molat
Nov uporabnik

Napisal/-a molat To jul 03, 2007 11:35 am

Aja:
Če ma kdo otroke: kako je s prtljago? Vem, da je avto velik in s tem prtljažnik. Ampak ima 4 vrata in vajen karavana se mal bojim, da ne bo kar "letelo" notr :)

Kakšna izkušnja?
Vrni se na Kupovanje avtomobilov

Kdo je prisoten

Po forumu brska: Google [Bot] in 5 gostov