Nasveti in triki - kako kupiti dober avto, napišite pohvale in kritike prodajalcev

al-basa
Nov uporabnik

Kraj: cerkhein

nakup:fiat stilo

Napisal/-a al-basa To jul 10, 2007 4:18 pm

kaj menite o teh vozilih
(motor,menjalnik,lega,poraba,performanse,udobje...)

http://www.avto.net/2004/osebna/oglas.asp?id=1452484#

in še...

http://www.avto.net/2004/osebna/oglas.asp?id=1116105

hvala

al-basa
Nov uporabnik

Kraj: cerkhein

komen
Stalni uporabnik

Kraj: Ilirska bistrica

Napisal/-a komen To jul 10, 2007 4:34 pm

pozdravljen...takega imam jst...1,6 16v, in morm rečt da sm fuuul zadovoljen z njim....zaenkrat še nism imel nobenih problemov glede motorja ali česa podobnega, slišal pa tudi nism od nikogar, da bi imal kakšne probleme...menjalnik je super (prej sm imel bravota in razlika je opazna...pri bravotu je menjalnik marsikdaj "zaškrtal", ampak to je bla njegova napaka), pri stilotu pa menjalnik deluje kot more....motor je čist zadosti močn, čeprav nam nikoli ni zadosti, ampak brez problema boš lahko stegnil, tudi pri odprti klimi :) udobje pa je vsaj po mojem mnenju vrhunsko...vožnja je zelo udobna, in 3vratni stiloti imajo dokaj "školjkaste" sedeže, tako da lepo oprimejo telo ko je treba :roll: poraba je tudi ql...čeprav mi marsikdo ne bo verjel imam porabo okoli 7l, če pa je vožen predvsem po mestu pa okoli 8l...več pa res ne...
lega na cesti se mi zdi tudi dobra, čeprav tudi 17ke na dobrih gumah naredijo svoje :) če ti je ta avto všeč in te ne moti (kot nekatere) da je FIAT...potem je to ugoden in prav nakup zate.....z moje strani res same pohvale temu avtu...

komen
Stalni uporabnik

Kraj: Ilirska bistrica

Napisal/-a komen To jul 10, 2007 4:37 pm

aja, če pa se že odločaš med temi motorji, ti vseeno rajši priporočam 1,9 jtd...mal več konjev ne škodi, pa tudi veliko manj požrešen je---najmanj liter do dva :D

Uporabniški avatar
stench
Poznavalec foruma

Kraj: bilo kuda, kiki svuda

Napisal/-a stench To jul 10, 2007 5:27 pm

za več informacij o stilotu pojdi pogledat na www.fiat-klub.si
Je kar nekaj debat o sitlotu, kjer so navedeni tudi napake.
Zadnjič spremenil stench, dne To jul 10, 2007 7:06 pm, skupaj popravljeno 1 krat.
Slika

Uporabniški avatar
mire
Poznavalec foruma

Kraj: koper

Napisal/-a mire To jul 10, 2007 5:53 pm

tega zadnjega ti ne priporocam
Vrni se na Kupovanje avtomobilov

Kdo je prisoten

Po forumu brska: Google [Bot] in 7 gostov