Nasveti in triki - kako kupiti dober avto, napišite pohvale in kritike prodajalcev

dvorsakd
Nov uporabnik

Kraj: brežice

izkušnje z avtohišo

Napisal/-a dvorsakd Ne jul 15, 2007 8:48 pm

zanima me če je že kdo imel kej izkušenj z avtohišo K ( Kruno ) iz Brežic, ker se zanimam z nakup avtomobila pa se mi zdi, da niso kej preveč iskreni o podatkih o poškodbah in kilometrih o avtomobilih

Strokovnjak
Uporabnik

Napisal/-a Strokovnjak Po jul 16, 2007 5:57 pm

Ne pričakuj iskrenosti, še posebej pri avtohišah in preprodajalcih.

Uporabniški avatar
el_diablo
Poznavalec foruma

Kraj: Gottschee

Napisal/-a el_diablo Po jul 16, 2007 6:46 pm

Strokovnjak je napisal/-a:Ne pričakuj iskrenosti, še posebej pri avtohišah in preprodajalcih.

se strinjam.lažejo skor vsi istu kot da so na kake tečaje hodili skup.
obstaja točka,na kateri drzno postane neumno...

fiatpowered
Novinec

Napisal/-a fiatpowered Po jul 16, 2007 6:49 pm

Vedno lahko naletiš na kakega ki redno hodi v cerkev in se drži krščanskih načel, kar pomeni da tak ne laže.(hint, 10 božjih zapovedi)

fiona
Nov uporabnik

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a fiona Če jul 26, 2007 2:33 pm

Živjo

Zanima me, če ima kdo izkušnje z avtohišo Veit Team iz Domžal (Vir pri Domžalah). Kupujem avto tam in me samo zanimajo izkušnje....

Hvala.
Fiona

Uporabniški avatar
IcEm4n
Mojster foruma

Napisal/-a IcEm4n Če jul 26, 2007 3:05 pm

hm, mi smo mel kr vredu izkušnje z njimi (to govorim za servis)
Slika

Uporabniški avatar
paskvale
Novinec

Kraj: Liberty City

Napisal/-a paskvale Pe jul 27, 2007 3:15 pm

Ker sprašuješ ravno za Krunota iz Brežic. Ravno včeraj sem govoril kako je nategoval mojega strica. Obljubil mu je novo Corso v začetku Januarja (letos), dobil pa jo je šele marca (vplačal pa oktobra). Za nadomesti avto mu ni hotel dati enakovrednega Corsi. No, dobil je rabljeno Corso, ampak brez vsake opreme, staro 12 let in z letnimi gumami. Ni mi sploh jasno kaj dela avtohiša z 12 let starim avtom :shock:

STRAN od Krunota.

PS: so mu pa potem vrnil nekaj denarja, ampak ne vem koliko

punto05
Novinec

Napisal/-a punto05 Pe jul 27, 2007 4:29 pm

Kruno je pred leti uvažal razbite avte tekočega letnika in ji popravljene prodajal kot nova vozila !

Zato, in še zaradi kakšne malenkosti, je bil ob (skoraj) vse.

Stran od njega ...

gold.t
Nov uporabnik

avtohiša AH-MOSTE

Napisal/-a gold.t Po sep 10, 2007 10:52 am

Pozdrav

Tole bo prišlo prav vsem tistim,ki se odločajo za nakup novega ali rabljenega avtomobila
Daewoo (Shervolet) Kalos. Še posebno na lokaciji AH-MOSTE.

Torej maja meseca pred štirimi leti sem omenjeni avto kupil v tej avto-hiši.Po približno enem letu
pa je prišlo do problema,da avto mrzel enostavno ni hotel startat.Večkrat sem ga imel na servisu tudi čez noč,da so imeli serviserji dejadski vpogled v problem.Napako pa so odkrili šele,ko so
motor razdrli na dele.Seveda so me poklicali in mi pokazali napako.Bil je odtrgan ventil. Seveda
so napako (takrat sem tako mislil) odpravili.A ni bilo vse tako kot bi moralo biti.V servisno knižico mi te okvare sploh niso vpisali.Kosem vprašal o zadevi,pa sem dobil odgovor,da mi bodo poslali
po pošti.(kar se seveda tudi NI zgodilo.Ampak v redu.Avto mi je potem deloval brezhibno in sem
na neprijeten dogodek kmalu pozabil.

Sedaj po treh letih pa se je napaka zopet ponovila.Tu pa sledi mrzel tuš.
Ko sem šel na servis zaradi problema,(povedal sem jim tudi za napako izpred treh let,da je bil
ventil odtrgan) pa seveda nočejo niti slišat.(da je to nemogoče,da avto sploh nebi deloval itd...)
So pa tudi sami ugotovili,da je napaka na enem od ventilov na taistem celindru.

Ker pa je avto sedaj star že (maja je bil štiri leta) se zadeve ne splača popravljat,ker bi me
popravilo koštalo 2.000 €.Avto pa je po njihovi oceni vreden samo še 3.000 €.(njihova izjava)

Torej,če bi mi takrat napako vpisali (kar načeloma ne počnejo zaradi tega,ker napaka pač ni
takega pomena NJIHOVA IZJAVA ) bi to napako po mojem nenju morali tudi tokrat opraviti
v sklopu garancije.Saj očitno takrat napake niso popolnoma odpravili.

Toliko od mene zaenkrat o tej Avto-hiši Moste.

In upam,da se bodo bodoči kupci sedaj malo lažje odločili,ko bodo šli v nakup jeklenega konjička.

žmiguc
Nov uporabnik

Napisal/-a žmiguc Po sep 10, 2007 7:44 pm

Kaj pa Seliškar iz Vrhnike ....

Uporabniški avatar
Scorp
Nov uporabnik

Kraj: obala

Napisal/-a Scorp Po sep 10, 2007 9:21 pm

Ful dobra tema! Mene pa zanima ce kdo pozna trgovca Crono d.o.o. , ki se nahaja v Ajdovscini? Namrec zanimam se za avto, ki je tam in ga grem v sredo najbrz pogledat.....V nasem koncu(obala) pa trgovcev ne hvalijo prevec...

Uporabniški avatar
febo
Novinec

Kraj: bled

Napisal/-a febo Po sep 10, 2007 11:00 pm

kaj pa kaj tele dve hiši? pozna kdo?
AS PLUS D.O.O. LJUBLJANA

AVTOPLUS, D.D. KOPER

RBA CENTER D.O.O.
cuore sportivo
Slika

Uporabniški avatar
javr
Novinec

Napisal/-a javr Če sep 13, 2007 9:45 pm

jaz bi pa vzel en rabljen Renault pri AVTOSNOJ D.O.O.
Pri njih osebno še nisem bil, po telefonu pa - trgovec je bil zaseden, nekdo si je zapisal mojo telefonsko da bo poklical nazaj takoj ko bo prost, to je bilo pred dvemi dnevi.... :?
Slabe (in dobre) izkušnje, prosim.

Uporabniški avatar
jay
Mojster foruma

Kraj: Mb-Ruše

Napisal/-a jay Če sep 13, 2007 9:49 pm

Prodajam testerje, pa me dosti krat kdo kliče, ki prodaja vozila, da bi mel napravo za zbijanje kilometrov, ne pove direkt, ampak po ovinkih... to so same barabe majke mi :evil:
Slika
dB team united
16. dB awards 2009
Slika
irmscher vectra C GTS

dvorsakd
Nov uporabnik

Kraj: brežice

AVTOHIŠE

Napisal/-a dvorsakd Ne sep 23, 2007 10:56 am

če bo hodil kdo kupovat avto blizu škocjana naj se na daleč izogiba avtohiše krašna ker so sami nesposobneži, lažnivci in prodajajo same razbite avte ( razbite pocen kupjo popravjo in prodajo kot nikoli karambolirane )

ČIM DALJ OD NJIH

gold.t
Nov uporabnik

Re: avtohiša AH-MOSTE

Napisal/-a gold.t Pe nov 16, 2007 11:31 am

gold.t je napisal/-a:Pozdrav

Tole bo prišlo prav vsem tistim,ki se odločajo za nakup novega ali rabljenega avtomobila
Daewoo (Shervolet) Kalos. Še posebno na lokaciji AH-MOSTE.

Torej maja meseca pred štirimi leti sem omenjeni avto kupil v tej avto-hiši.Po približno enem letu
pa je prišlo do problema,da avto mrzel enostavno ni hotel startat.Večkrat sem ga imel na servisu tudi čez noč,da so imeli serviserji dejadski vpogled v problem.Napako pa so odkrili šele,ko so
motor razdrli na dele.Seveda so me poklicali in mi pokazali napako.Bil je odtrgan ventil. Seveda
so napako (takrat sem tako mislil) odpravili.A ni bilo vse tako kot bi moralo biti.V servisno knižico mi te okvare sploh niso vpisali.Kosem vprašal o zadevi,pa sem dobil odgovor,da mi bodo poslali
po pošti.(kar se seveda tudi NI zgodilo.Ampak v redu.Avto mi je potem deloval brezhibno in sem
na neprijeten dogodek kmalu pozabil.

Sedaj po treh letih pa se je napaka zopet ponovila.Tu pa sledi mrzel tuš.
Ko sem šel na servis zaradi problema,(povedal sem jim tudi za napako izpred treh let,da je bil
ventil odtrgan) pa seveda nočejo niti slišat.(da je to nemogoče,da avto sploh nebi deloval itd...)
So pa tudi sami ugotovili,da je napaka na enem od ventilov na taistem celindru.

Ker pa je avto sedaj star že (maja je bil štiri leta) se zadeve ne splača popravljat,ker bi me
popravilo koštalo 2.000 €.Avto pa je po njihovi oceni vreden samo še 3.000 €.(njihova izjava)

Torej,če bi mi takrat napako vpisali (kar načeloma ne počnejo zaradi tega,ker napaka pač ni
takega pomena NJIHOVA IZJAVA ) bi to napako po mojem nenju morali tudi tokrat opraviti
v sklopu garancije.Saj očitno takrat napake niso popolnoma odpravili.

Toliko od mene zaenkrat o tej Avto-hiši Moste.

In upam,da se bodo bodoči kupci sedaj malo lažje odločili,ko bodo šli v nakup jeklenega konjička.

Zopet se oglašam.Tokrat z bolj veselo novico,ki sem jo doživel v avtohiši (servis) avtotehna-vis in me je kar dobro presenetila.

Za odpravo že prej navedene napake bi mi v ah-moste zaračunali celih 2000 €. (njihova izjava). AVTOTEHNA VIS servis pa mi je to napako odpravil za celih 48 €.
Torej iz tega lahko sklepam,da so me hoteli v ah-moste še enkrat (po domače povedano nategnit)

Seveda pa mi to samo še bolj pomaga,da se bom lažje odločil,kje bom naslednjič menjal avtomobil.

Uporabniški avatar
ban
Mojster foruma

Napisal/-a ban Pe nov 16, 2007 11:37 am

punto05 je napisal/-a:Kruno je pred leti uvažal razbite avte tekočega letnika in ji popravljene prodajal kot nova vozila !

Zato, in še zaradi kakšne malenkosti, je bil ob (skoraj) vse.

Stran od njega ...

Neki podobnga sem tud jst slišu, ampak to je že dolg nazaj. Včas je bla ta avtohiša tud v NM, zdej je ni pa več. Le zakaj že?
Vrni se na Kupovanje avtomobilov

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 4 gostov