Nasveti in triki - kako kupiti dober avto, napišite pohvale in kritike prodajalcev

urus
Nov uporabnik

Suzuki Ignis

Napisal/-a urus To jul 17, 2007 11:11 am

Najprej lep pozdrav vsem forumašem

Kupujem en avtoček,kot drugi avto pri hiši,pa mi je v oko padel Ignis.Za ceno okol 10.000 EU se mi zdi kar vredu voz,me pa zanima ce ima kdo izkušnje iz prve roke kako se kaj obnese (stroški in pokvarljivost).Me pa čudi da ni nobenega rabljenega naprodaj?Zdej al je tolk dober da ga noben ne prodaja ali pa je tako malo prodanih.Ob gledanju oglasov in podatkov nekako nisem zasledil 3 vratnih različic,a jih ni več?

LP Uroš

Uporabniški avatar
ironmaiden
Novinec

Napisal/-a ironmaiden Pe avg 17, 2007 8:02 pm

glih kar sem kupil suzuki ignis 1.3 comfort-novega z metalno barvo tm okoli 10440 eur.upam da mi bo dobr služil.res ni zadni krik mode-sam je fleten na svoj način-kar me je pa bl prepričal da je to wagen k bi moral delat...naj bi......(res da ga delajo na madžarskem -ampak suzuki je še zmer suzuki-----aja,pa še ketnco ma ,kar me je še bl razveselilo,ni zobatega jermena!

Uporabniški avatar
ice
Administrator a.com

Kraj: Gorenjska

Napisal/-a ice Sr feb 06, 2008 12:41 pm

Sem šele sedaj videl tole debato. Imam Ignisa 1.3 VVT od decembra 2005 in sem naredil ca. 50kkm (služba samo par km stran). Dvakrat prepotoval Evropo (vsakič narejenih po ca. 4000km) in res dela ko urca *tok,tok*... niti žarnic nisem še zamenjal, edino kar gre notr je vitrex+ gor 2x menjani brisalci.

Upam da letos utegnem ga kj spedenat... do sedaj mi je avto služil le kot default praktično prevozno sredstvo ;)
IceBreakr
Ustanovitelj portala/foruma Avtomobilizem.com
Vrni se na Kupovanje avtomobilov

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 8 gostov