fiona je napisal/-a:Še ne vem.....registracija je do konca oktobra 2007....
Približno 400 evrov, tam nekje....
lp
fiona
čare je napisal/-a:pa kaj vam je narod ??Čudite se zakaj ženska hoče za 5-ko 400€. no ko se boste nehal čudit pa premislite al je bolš kupit dobro ohranjeno R5 ali podrto R19 ali accenta na katerga je treba pol zmetat še 300e da greš na cesto z njim (edin če si kamikaza).10 let nazaj ko še ni bla pomembna klima pa el.stekla pa ABS pa ostala šara bi pa vsak sekret kupili samo da se pelje mislim kakšne mate eni bolne
Ivan36 je napisal/-a:čare je napisal/-a:pa kaj vam je narod ??Čudite se zakaj ženska hoče za 5-ko 400€. no ko se boste nehal čudit pa premislite al je bolš kupit dobro ohranjeno R5 ali podrto R19 ali accenta na katerga je treba pol zmetat še 300e da greš na cesto z njim (edin če si kamikaza).10 let nazaj ko še ni bla pomembna klima pa el.stekla pa ABS pa ostala šara bi pa vsak sekret kupili samo da se pelje mislim kakšne mate eni bolne
Ja no potem mi pa razloži zakaj ne more žena AX Allure 93 150800km prodat za 400€???Pa je že v osnovi boljši od 5ke.
sonček je napisal/-a:Ivan36 je napisal/-a:čare je napisal/-a:pa kaj vam je narod ??Čudite se zakaj ženska hoče za 5-ko 400€. no ko se boste nehal čudit pa premislite al je bolš kupit dobro ohranjeno R5 ali podrto R19 ali accenta na katerga je treba pol zmetat še 300e da greš na cesto z njim (edin če si kamikaza).10 let nazaj ko še ni bla pomembna klima pa el.stekla pa ABS pa ostala šara bi pa vsak sekret kupili samo da se pelje mislim kakšne mate eni bolne
Ja no potem mi pa razloži zakaj ne more žena AX Allure 93 150800km prodat za 400€???Pa je že v osnovi boljši od 5ke.
jah jaz neki iščem še kot drugi avto....tam okol 500€ bi dal za katerikoli avto.
Sam ax so vredni veliko manj recimo prodaja se l.93 za 200€ za 500€ se pa prodajajo ax dizli al pa kakšne 95 letnik benc. Ampak avto je treba prej vidt toda, če pogledam so l.93 že kr stari avti in ni da nebi bilo rjavo, obrajsano,obtolčeno, zgonjeno in potem tukaj se ustavi, ker ti po mobijo vse obljubljajo sam, da prideš na ogled potem pa se izkaže, da avto ni nič vreden ampak morte kapirat, da je avto vreden veliko manja...pa mislijo eni ja , če je pa l.93 je pa vreden 400€ jah če bo kdo pripravljen dat tok ampak jaz za podrtije ne dam niti evro kaj šele, da ga zastonj dobim.....brez veze...lp
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 12 gostov