Nasveti in triki - kako kupiti dober avto, napišite pohvale in kritike prodajalcev

standi
Nov uporabnik

Uvoz iz Belgije, prosim za pomoč!!!

Napisal/-a standi Pe jul 20, 2007 3:12 pm

Pozdravljeni!

Sem v veliki dilemi kaj kupit za 11000 €. rad bi velik družinski avto, gledal sem Espace, Sharan, Galaxy, Alhambra ali pa kak velik karavan. Ne vem kako se naj odločim in kje avto kupit saj se bojim, da bi dobil mačko v žaklju. Gledam avte na belgijski strani kjer prodajajo nekdanja lizing vozila, na www.carxp.be je včasih kr dobra ponudba ampak ne vem kako tak avto spravit v SLO in kakšni so ti avti v resnici????

A ma kdo kakšne izkušnje s CARXP????

Hvala

Uporabniški avatar
Ivan36
Mojster foruma

Kraj: Primorska je lepa. 100 ljudi 100 čudi !

Re: Uvoz iz Belgije, prosim za pomoč!!!

Napisal/-a Ivan36 Pe jul 20, 2007 5:08 pm

standi je napisal/-a:Pozdravljeni!

Sem v veliki dilemi kaj kupit za 11000 €. rad bi velik družinski avto, gledal sem Espace, Sharan, Galaxy, Alhambra ali pa kak velik karavan. Ne vem kako se naj odločim in kje avto kupit saj se bojim, da bi dobil mačko v žaklju. Gledam avte na belgijski strani kjer prodajajo nekdanja lizing vozila, na www.carxp.be je včasih kr dobra ponudba ampak ne vem kako tak avto spravit v SLO in kakšni so ti avti v resnici????

A ma kdo kakšne izkušnje s CARXP????

Hvala

http://www.avtomobilizem.com/forum/view ... oz+belgija na sem našel zate :shock: :-P

standi
Nov uporabnik

Napisal/-a standi Pe jul 20, 2007 7:26 pm

JA saj to sem že pogledal vse skzoi ampak nikjer nič ni napisano o tej firmi www.carxp.be.
Če kdo uvža vozila in mi lahko kaj pripelje me naj prosim kontaktira ali pa če ve kdo za koga?!

Hvala
Vrni se na Kupovanje avtomobilov

Kdo je prisoten

Po forumu brska: Google [Bot] in 7 gostov