Moja sestra dela vozniški izpit in je stara 17 let...... Drugo leto maja pa bo dopolnila 18 leto................Drugo leto na začetku razmišlja o nakupu avta.........Ker ga zdaj nimamo trenutno..............Mislimo kupiti na začetku drugega leta..........to bo kmalu...........!
Kupiti mislimo avto za največ 6.000 € in izbiramo med temi.......ki so gor omenjeni to so Golf IV TDI, Peugeot 206 HDI in Renaultom Cliom Storio dCi........ Kaj mislite kateri bi bil najboljši da bi ga vsi skupaj v moji družini uporabljali? Moji mami je najbolj všeč Golf IV, sestri pa najbolj Peugeot 206 HDI.Sestro niti ne briga ali je benz ali disel, ma mama je rekla da bo kupla samo dizla, benza ne ker preveč pijejo........to je res! sestri pa je itak ravno......lahko predlagate tudi kakšen drugi avto, samo da ni preveč velik, naj bo do 6.000 € in letnik od 1998 naprej.........
Pomoje bomo vzeli golfa IV 1.9 TDI, ne pa cliota storio 1.5 dCi, niti peugeota 206 1.4 HDi.
Meni je tudi golf 1.9 tdi najlepši in najboljši.............
aja...............avto mora obvezno imeti klimatsko napravo.................
Boljši avto kupujemo ker pa veliko hodim h sorodnikom ki jih imamo v BiH in hočemo, da pije čimmanj! Alora, povejte še za kakšen drug avto če se vam zdi da je ok. Moja mama pravi.......Do zdaj sem imela skoraj samo disle...........tudi ta bo......hahahaaaaa.......ale povejte kar mislite da je dobra izbira................